Sanipac NV

Contactgegevens Sanipac NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanipac NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanipac NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Moranville 58; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 427 26 34 (+32-02 427 26 34) 02 427 26 34 (+32-02 427 26 34)

Fax (fax): 02 424 06 98 (+32-02 424 06 98) 02 424 06 98 (+32-02 424 06 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanipac NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanipac NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanipac NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanipac NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanipac NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanipac NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanipac NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanipac NV
Products information Sanipac NV

BTW identificatienummer (tax): BE03432922363
Ondernemingsnummer: 4042388916
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Sanipac NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanipac NV
(Get full report from official database of BE for Sanipac NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanipac NV
Addition kinds of activities for Sanipac NV

20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij Sanipac NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanipac NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanipac NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanipac NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Sanipac NV in sociale netwerken
Look for responds of Sanipac NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanipac NV. Laat een reactie achter voor Sanipac NV. Sanipac NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanipac NV. Leave a respond for Sanipac NV. Sanipac NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanipac NV op de google maps. Adres en contacten Sanipac NV
Location of Sanipac NV on the google maps. Address and contacts of Sanipac NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanipac NV Sanipac NV: Carta + NV | JIMMY PAULI | W.C. RECHT OP DOEL AF | FR?D?RIC BUSSCHAERT | MOORKENS CHARLEROI SA

Other related companies as Sanipac NV: Carta + NV | JIMMY PAULI | W.C. RECHT OP DOEL AF | FR?D?RIC BUSSCHAERT | MOORKENS CHARLEROI SA

Sanipac NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanipac NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03432922363. Het bedrijf Sanipac NV bevindt zich op het adres: Rue de Moranville 58; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packing Plastic. Producten gemaakt in Sanipac NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanipac NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanipac NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanipac NV, openstaande posities, locatie van Sanipac NV op de kaart.

Sanipac NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanipac NV, company assigned to the tax number BE03432922363. The company Sanipac NV is located at the address: Rue de Moranville 58; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packing Plastic. Products created in Sanipac NV were not found.
The main activity of Sanipac NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanipac NV is not available. You also can look at reviews of Sanipac NV, open positions, location of Sanipac NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanipac NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanipac NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanipac NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanipac NV, employees, financial statistics.