FLMILLIKEN EUROPE NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLMILLIKEN EUROPE NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLMILLIKEN EUROPE NV

Contactgegevens FLMILLIKEN EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMILLIKEN EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMILLIKEN EUROPE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Ham 18 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-65-11-11 32-92-65-11-11

Fax (fax): 32-92-65-11-99 32-92-65-11-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMILLIKEN EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMILLIKEN EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMILLIKEN EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMILLIKEN EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMILLIKEN EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMILLIKEN EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMILLIKEN EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMILLIKEN EUROPE NV
Products information FLMILLIKEN EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLMILLIKEN EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMILLIKEN EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLMILLIKEN EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMILLIKEN EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLMILLIKEN EUROPE NV

474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
09719902. Wildlife management | Wildlife management
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance

Werken bij FLMILLIKEN EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMILLIKEN EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMILLIKEN EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMILLIKEN EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van FLMILLIKEN EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMILLIKEN EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMILLIKEN EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLMILLIKEN EUROPE NV. FLMILLIKEN EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMILLIKEN EUROPE NV. Leave a respond for FLMILLIKEN EUROPE NV. FLMILLIKEN EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMILLIKEN EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLMILLIKEN EUROPE NV
Location of FLMILLIKEN EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLMILLIKEN EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMILLIKEN EUROPE NV FLMILLIKEN EUROPE NV: ONDERN. SEGHERS-SETISOL NV | GARAGE WILLEMYNS | A + A Schoenmakers Machinehandel BV | Carron-Marine | TheState

Other related companies as FLMILLIKEN EUROPE NV: ONDERN. SEGHERS-SETISOL NV | GARAGE WILLEMYNS | A + A Schoenmakers Machinehandel BV | Carron-Marine | TheState

FLMILLIKEN EUROPE NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMILLIKEN EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf FLMILLIKEN EUROPE NV bevindt zich op het adres: Ham 18 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMILLIKEN EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMILLIKEN EUROPE NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMILLIKEN EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMILLIKEN EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLMILLIKEN EUROPE NV op de kaart.

FLMILLIKEN EUROPE NV is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLMILLIKEN EUROPE NV, company assigned to the tax number BE04292053222. The company FLMILLIKEN EUROPE NV is located at the address: Ham 18 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMILLIKEN EUROPE NV were not found.
The main activity of FLMILLIKEN EUROPE NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMILLIKEN EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLMILLIKEN EUROPE NV, open positions, location of FLMILLIKEN EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMILLIKEN EUROPE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMILLIKEN EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMILLIKEN EUROPE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMILLIKEN EUROPE NV, employees, financial statistics.