BEYERS' PLASTICS NV

Contactgegevens BEYERS' PLASTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEYERS' PLASTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEYERS' PLASTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 41; 2870; Puurs, België

Telefoon (phone): 03 886 31 63 (+32-03 886 31 63) 03 886 31 63 (+32-03 886 31 63)

Fax (fax): 03 886 21 07 (+32-03 886 21 07) 03 886 21 07 (+32-03 886 21 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEYERS' PLASTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEYERS' PLASTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEYERS' PLASTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEYERS' PLASTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEYERS' PLASTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEYERS' PLASTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEYERS' PLASTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEYERS' PLASTICS NV
Products information BEYERS' PLASTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04148681640
Ondernemingsnummer: 8412200927
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Bags (Plastics)

Product categorie (product category): Packing Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEYERS' PLASTICS NV
(Get full report from official database of BE for BEYERS' PLASTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEYERS' PLASTICS NV
Addition kinds of activities for BEYERS' PLASTICS NV

07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
32510106. Slumped brick | Slumped brick
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
80499910. Paramedicus | Paramedic
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij BEYERS' PLASTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEYERS' PLASTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEYERS' PLASTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEYERS' PLASTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van BEYERS' PLASTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of BEYERS' PLASTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEYERS' PLASTICS NV. Laat een reactie achter voor BEYERS' PLASTICS NV. BEYERS' PLASTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEYERS' PLASTICS NV. Leave a respond for BEYERS' PLASTICS NV. BEYERS' PLASTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEYERS' PLASTICS NV op de google maps. Adres en contacten BEYERS' PLASTICS NV
Location of BEYERS' PLASTICS NV on the google maps. Address and contacts of BEYERS' PLASTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BEYERS' PLASTICS NV BEYERS' PLASTICS NV: TINEKE MARTENS | JEAN-MARIE HEYNEN | WILFRA DE KEUKENKAMPIOEN | E. Van Goehem SPRL | Michael Mitchell

Other related companies as BEYERS' PLASTICS NV: TINEKE MARTENS | JEAN-MARIE HEYNEN | WILFRA DE KEUKENKAMPIOEN | E. Van Goehem SPRL | Michael Mitchell

BEYERS' PLASTICS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEYERS' PLASTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04148681640. Het bedrijf BEYERS' PLASTICS NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 41; 2870; Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packing Plastic. Lijst met producten zijn Bags (Plastics).
De hoofdactiviteit van BEYERS' PLASTICS NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEYERS' PLASTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEYERS' PLASTICS NV, openstaande posities, locatie van BEYERS' PLASTICS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEYERS' PLASTICS NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEYERS' PLASTICS NV, company assigned to the tax number BE04148681640. The company BEYERS' PLASTICS NV is located at the address: Rijksweg 41; 2870; Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 584,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packing Plastic. List of products are Bags (Plastics).
The main activity of BEYERS' PLASTICS NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEYERS' PLASTICS NV is not available. You also can look at reviews of BEYERS' PLASTICS NV, open positions, location of BEYERS' PLASTICS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEYERS' PLASTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEYERS' PLASTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEYERS' PLASTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEYERS' PLASTICS NV, employees, financial statistics.