PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • PAPETERIES HUYSMANS & CO SA
Private companiesUnited States Postal Service • PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

Contactgegevens PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Louvain 915-921; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 726 49 44 (+32-02 726 49 44) 02 726 49 44 (+32-02 726 49 44)

Fax (fax): 02 726 03 15 (+32-02 726 03 15) 02 726 03 15 (+32-02 726 03 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAPETERIES HUYSMANS & CO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAPETERIES HUYSMANS & CO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAPETERIES HUYSMANS & CO SA
Products information PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Bags (Paper)

Product categorie (product category): Packing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAPETERIES HUYSMANS & CO SA
(Get full report from official database of BE for PAPETERIES HUYSMANS & CO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAPETERIES HUYSMANS & CO SA
Addition kinds of activities for PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
53110000. Warenhuizen | Department stores
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA in sociale netwerken
Look for responds of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Laat een reactie achter voor PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. PAPETERIES HUYSMANS & CO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. Leave a respond for PAPETERIES HUYSMANS & CO SA. PAPETERIES HUYSMANS & CO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAPETERIES HUYSMANS & CO SA op de google maps. Adres en contacten PAPETERIES HUYSMANS & CO SA
Location of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA on the google maps. Address and contacts of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAPETERIES HUYSMANS & CO SA PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: MEDIA LINE | DE GOUDEN SATE | LA CHALEUR ID?ALE | NEW HELMET VC | W.S. ZARREN

Other related companies as PAPETERIES HUYSMANS & CO SA: MEDIA LINE | DE GOUDEN SATE | LA CHALEUR ID?ALE | NEW HELMET VC | W.S. ZARREN

PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf PAPETERIES HUYSMANS & CO SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Louvain 915-921; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packing - General. Lijst met producten zijn Bags (Paper).
De hoofdactiviteit van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, openstaande posities, locatie van PAPETERIES HUYSMANS & CO SA op de kaart.

PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, company assigned to the tax number BE09478424072. The company PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is located at the address: Chauss茅e de Louvain 915-921; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packing - General. List of products are Bags (Paper).
The main activity of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA is not available. You also can look at reviews of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, open positions, location of PAPETERIES HUYSMANS & CO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAPETERIES HUYSMANS & CO SA, employees, financial statistics.