PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Private companiesAmusement and Recreation Services • PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Contactgegevens PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): address, phone, fax, email, website, opening hours

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP BERGEN 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23314069 (+32-23314069) 23314069 (+32-23314069)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Products information PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
(Get full report from official database of BE for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS))

Aanvulling soorten activiteiten voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Addition kinds of activities for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
22110403. katoenflanel | Flannelette
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
51930203. Planten, potten | Plants, potted
73840100. Fotografische diensten | Photographic services
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

Zoek naar antwoorden van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) in sociale netwerken
Look for responds of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Laat een reactie achter voor PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). Leave a respond for PRO-LINE (DELTA SYSTEMS). PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) op de google maps. Adres en contacten PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)
Location of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on the google maps. Address and contacts of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS)

Andere gerelateerde bedrijven als come PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): OPTIEK DEFERME | HL-INVEST | Globetrade BVBA | PATRICK DE WAELE | ASSOCIATION OF VOLONTARY SERVICE ORGANISATIONS

Other related companies as PRO-LINE (DELTA SYSTEMS): OPTIEK DEFERME | HL-INVEST | Globetrade BVBA | PATRICK DE WAELE | ASSOCIATION OF VOLONTARY SERVICE ORGANISATIONS

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) bevindt zich op het adres: STEENWEG OP BERGEN 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), openstaande posities, locatie van PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) op de kaart.

PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), company assigned to the tax number BE04254150390. The company PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is located at the address: STEENWEG OP BERGEN 24; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) is not available. You also can look at reviews of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), open positions, location of PRO-LINE (DELTA SYSTEMS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRO-LINE (DELTA SYSTEMS), employees, financial statistics.