PHOTO-HALL CHRISTINE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • PHOTO-HALL CHRISTINE
Private companiesRailroad Transportation • PHOTO-HALL CHRISTINE

Contactgegevens PHOTO-HALL CHRISTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO-HALL CHRISTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO-HALL CHRISTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARIE CHRISTINE 193; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24282868 (+32-24282868) 24282868 (+32-24282868)

Fax (fax): +32 (67) 382-89-28 +32 (67) 382-89-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO-HALL CHRISTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO-HALL CHRISTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO-HALL CHRISTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO-HALL CHRISTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO-HALL CHRISTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO-HALL CHRISTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO-HALL CHRISTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO-HALL CHRISTINE
Products information PHOTO-HALL CHRISTINE

BTW identificatienummer (tax): BE08194122314
Ondernemingsnummer: 7712646484
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO-HALL CHRISTINE
(Get full report from official database of BE for PHOTO-HALL CHRISTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO-HALL CHRISTINE
Addition kinds of activities for PHOTO-HALL CHRISTINE

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij PHOTO-HALL CHRISTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO-HALL CHRISTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO-HALL CHRISTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO-HALL CHRISTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van PHOTO-HALL CHRISTINE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO-HALL CHRISTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO-HALL CHRISTINE. Laat een reactie achter voor PHOTO-HALL CHRISTINE. PHOTO-HALL CHRISTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO-HALL CHRISTINE. Leave a respond for PHOTO-HALL CHRISTINE. PHOTO-HALL CHRISTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO-HALL CHRISTINE op de google maps. Adres en contacten PHOTO-HALL CHRISTINE
Location of PHOTO-HALL CHRISTINE on the google maps. Address and contacts of PHOTO-HALL CHRISTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO-HALL CHRISTINE PHOTO-HALL CHRISTINE: Chèvremont | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | Couques v Collard SPRL | F. VERHELST | Canmarket

Other related companies as PHOTO-HALL CHRISTINE: Chèvremont | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | Couques v Collard SPRL | F. VERHELST | Canmarket

PHOTO-HALL CHRISTINE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO-HALL CHRISTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194122314. Het bedrijf PHOTO-HALL CHRISTINE bevindt zich op het adres: RUE MARIE CHRISTINE 193; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
De hoofdactiviteit van PHOTO-HALL CHRISTINE is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO-HALL CHRISTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO-HALL CHRISTINE, openstaande posities, locatie van PHOTO-HALL CHRISTINE op de kaart.

PHOTO-HALL CHRISTINE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO-HALL CHRISTINE, company assigned to the tax number BE08194122314. The company PHOTO-HALL CHRISTINE is located at the address: RUE MARIE CHRISTINE 193; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
The main activity of PHOTO-HALL CHRISTINE is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO-HALL CHRISTINE is not available. You also can look at reviews of PHOTO-HALL CHRISTINE, open positions, location of PHOTO-HALL CHRISTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO-HALL CHRISTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO-HALL CHRISTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO-HALL CHRISTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO-HALL CHRISTINE, employees, financial statistics.