DECAPAC NV

Contactgegevens DECAPAC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECAPAC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECAPAC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 14, Toekomstlaan 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 28 65 00 32.14 28 65 00

Fax (fax): 32.14 28 65 01 32.14 28 65 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECAPAC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECAPAC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECAPAC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECAPAC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECAPAC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECAPAC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECAPAC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECAPAC NV
Products information DECAPAC NV

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Plastics - packaging

Product categorie (product category): Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECAPAC NV
(Get full report from official database of BE for DECAPAC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECAPAC NV
Addition kinds of activities for DECAPAC NV

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij DECAPAC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECAPAC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECAPAC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECAPAC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van DECAPAC NV in sociale netwerken
Look for responds of DECAPAC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECAPAC NV. Laat een reactie achter voor DECAPAC NV. DECAPAC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECAPAC NV. Leave a respond for DECAPAC NV. DECAPAC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECAPAC NV op de google maps. Adres en contacten DECAPAC NV
Location of DECAPAC NV on the google maps. Address and contacts of DECAPAC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECAPAC NV DECAPAC NV: ALARME ET PROTECTION MISTER K | RUSTHUIS LINDENHOVE | A. TYSEBAERT | JEPO ALGEMENE ONDERNEMING | C-Ware

Other related companies as DECAPAC NV: ALARME ET PROTECTION MISTER K | RUSTHUIS LINDENHOVE | A. TYSEBAERT | JEPO ALGEMENE ONDERNEMING | C-Ware

DECAPAC NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECAPAC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf DECAPAC NV bevindt zich op het adres: 14, Toekomstlaan 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - packaging.
De hoofdactiviteit van DECAPAC NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECAPAC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECAPAC NV, openstaande posities, locatie van DECAPAC NV op de kaart.

DECAPAC NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECAPAC NV, company assigned to the tax number BE01709716796. The company DECAPAC NV is located at the address: 14, Toekomstlaan 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packaging materials - plastic; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - packaging.
The main activity of DECAPAC NV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECAPAC NV is not available. You also can look at reviews of DECAPAC NV, open positions, location of DECAPAC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECAPAC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECAPAC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECAPAC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECAPAC NV, employees, financial statistics.