HARAS DE LAUZELLE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • HARAS DE LAUZELLE
Private companiesDepository Institutions • HARAS DE LAUZELLE

Contactgegevens HARAS DE LAUZELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARAS DE LAUZELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARAS DE LAUZELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUS?E DE NAMUR; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10452761 (+32-10452761) 10452761 (+32-10452761)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARAS DE LAUZELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARAS DE LAUZELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARAS DE LAUZELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARAS DE LAUZELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARAS DE LAUZELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARAS DE LAUZELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARAS DE LAUZELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARAS DE LAUZELLE
Products information HARAS DE LAUZELLE

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HARAS DE LAUZELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paardenfokkers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARAS DE LAUZELLE
(Get full report from official database of BE for HARAS DE LAUZELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARAS DE LAUZELLE
Addition kinds of activities for HARAS DE LAUZELLE

01610303. Uienboerderij | Onion farm
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
73810101. Pantserdiensten | Armored car services
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij HARAS DE LAUZELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARAS DE LAUZELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARAS DE LAUZELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARAS DE LAUZELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van HARAS DE LAUZELLE in sociale netwerken
Look for responds of HARAS DE LAUZELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARAS DE LAUZELLE. Laat een reactie achter voor HARAS DE LAUZELLE. HARAS DE LAUZELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARAS DE LAUZELLE. Leave a respond for HARAS DE LAUZELLE. HARAS DE LAUZELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARAS DE LAUZELLE op de google maps. Adres en contacten HARAS DE LAUZELLE
Location of HARAS DE LAUZELLE on the google maps. Address and contacts of HARAS DE LAUZELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HARAS DE LAUZELLE HARAS DE LAUZELLE: FLSCIERIE ET BOIS MORANT SPRL | Suy M-T | GARAGE WITHOFS | J. DEBACKER | LE MANOIR DE LA TOUR

Other related companies as HARAS DE LAUZELLE: FLSCIERIE ET BOIS MORANT SPRL | Suy M-T | GARAGE WITHOFS | J. DEBACKER | LE MANOIR DE LA TOUR

HARAS DE LAUZELLE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARAS DE LAUZELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf HARAS DE LAUZELLE bevindt zich op het adres: CHAUS?E DE NAMUR; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paardenfokkers. Producten gemaakt in HARAS DE LAUZELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HARAS DE LAUZELLE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARAS DE LAUZELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARAS DE LAUZELLE, openstaande posities, locatie van HARAS DE LAUZELLE op de kaart.

HARAS DE LAUZELLE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARAS DE LAUZELLE, company assigned to the tax number BE08764587402. The company HARAS DE LAUZELLE is located at the address: CHAUS?E DE NAMUR; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paardenfokkers. Products created in HARAS DE LAUZELLE were not found.
The main activity of HARAS DE LAUZELLE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HARAS DE LAUZELLE is not available. You also can look at reviews of HARAS DE LAUZELLE, open positions, location of HARAS DE LAUZELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARAS DE LAUZELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARAS DE LAUZELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARAS DE LAUZELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARAS DE LAUZELLE, employees, financial statistics.