ZAHRA JAVDANI SANATGAR

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ZAHRA JAVDANI SANATGAR
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ZAHRA JAVDANI SANATGAR

Contactgegevens ZAHRA JAVDANI SANATGAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAHRA JAVDANI SANATGAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAHRA JAVDANI SANATGAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTRAAT 60B7; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16225791 (+32-16225791) 16225791 (+32-16225791)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAHRA JAVDANI SANATGAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAHRA JAVDANI SANATGAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAHRA JAVDANI SANATGAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAHRA JAVDANI SANATGAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAHRA JAVDANI SANATGAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAHRA JAVDANI SANATGAR
Products information ZAHRA JAVDANI SANATGAR

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAHRA JAVDANI SANATGAR
(Get full report from official database of BE for ZAHRA JAVDANI SANATGAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAHRA JAVDANI SANATGAR
Addition kinds of activities for ZAHRA JAVDANI SANATGAR

229500. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
27619901. Autografische registratieformulieren, gedrukt | Autographic register forms, printed
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv
73829901. Inbraakalarm onderhoud en monitoring | Burglar alarm maintenance and monitoring

Werken bij ZAHRA JAVDANI SANATGAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAHRA JAVDANI SANATGAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van ZAHRA JAVDANI SANATGAR in sociale netwerken
Look for responds of ZAHRA JAVDANI SANATGAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Laat een reactie achter voor ZAHRA JAVDANI SANATGAR. ZAHRA JAVDANI SANATGAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAHRA JAVDANI SANATGAR. Leave a respond for ZAHRA JAVDANI SANATGAR. ZAHRA JAVDANI SANATGAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAHRA JAVDANI SANATGAR op de google maps. Adres en contacten ZAHRA JAVDANI SANATGAR
Location of ZAHRA JAVDANI SANATGAR on the google maps. Address and contacts of ZAHRA JAVDANI SANATGAR

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAHRA JAVDANI SANATGAR ZAHRA JAVDANI SANATGAR: EUROSTAR DIAMOND TRADERS | Derouaux R | CINDY | VRIJE BASISSCHOOL | VADYCO

Other related companies as ZAHRA JAVDANI SANATGAR: EUROSTAR DIAMOND TRADERS | Derouaux R | CINDY | VRIJE BASISSCHOOL | VADYCO

ZAHRA JAVDANI SANATGAR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAHRA JAVDANI SANATGAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf ZAHRA JAVDANI SANATGAR bevindt zich op het adres: TERVUURSESTRAAT 60B7; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van ZAHRA JAVDANI SANATGAR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAHRA JAVDANI SANATGAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAHRA JAVDANI SANATGAR, openstaande posities, locatie van ZAHRA JAVDANI SANATGAR op de kaart.

ZAHRA JAVDANI SANATGAR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAHRA JAVDANI SANATGAR, company assigned to the tax number BE01231262207. The company ZAHRA JAVDANI SANATGAR is located at the address: TERVUURSESTRAAT 60B7; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of ZAHRA JAVDANI SANATGAR is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAHRA JAVDANI SANATGAR is not available. You also can look at reviews of ZAHRA JAVDANI SANATGAR, open positions, location of ZAHRA JAVDANI SANATGAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAHRA JAVDANI SANATGAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAHRA JAVDANI SANATGAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAHRA JAVDANI SANATGAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAHRA JAVDANI SANATGAR, employees, financial statistics.