YASMINE HENRIET

Contactgegevens YASMINE HENRIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YASMINE HENRIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

YASMINE HENRIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ANTOINETTE HERLIN 3; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26522587 (+32-26522587) 26522587 (+32-26522587)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YASMINE HENRIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YASMINE HENRIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YASMINE HENRIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YASMINE HENRIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YASMINE HENRIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YASMINE HENRIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YASMINE HENRIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YASMINE HENRIET
Products information YASMINE HENRIET

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YASMINE HENRIET
(Get full report from official database of BE for YASMINE HENRIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor YASMINE HENRIET
Addition kinds of activities for YASMINE HENRIET

23960401. Druk en reliëf op kunststof stofartikelen | Printing and embossing on plastics fabric articles
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic

Werken bij YASMINE HENRIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YASMINE HENRIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YASMINE HENRIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YASMINE HENRIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van YASMINE HENRIET in sociale netwerken
Look for responds of YASMINE HENRIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor YASMINE HENRIET. Laat een reactie achter voor YASMINE HENRIET. YASMINE HENRIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YASMINE HENRIET. Leave a respond for YASMINE HENRIET. YASMINE HENRIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YASMINE HENRIET op de google maps. Adres en contacten YASMINE HENRIET
Location of YASMINE HENRIET on the google maps. Address and contacts of YASMINE HENRIET

Andere gerelateerde bedrijven als come YASMINE HENRIET YASMINE HENRIET: COLRUYT | ALE SAMBREVILLE | ZABIA (DAVIDOFF) | Vico R | De Pauw Meubelatelier

Other related companies as YASMINE HENRIET: COLRUYT | ALE SAMBREVILLE | ZABIA (DAVIDOFF) | Vico R | De Pauw Meubelatelier

YASMINE HENRIET is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YASMINE HENRIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf YASMINE HENRIET bevindt zich op het adres: AVENUE ANTOINETTE HERLIN 3; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van YASMINE HENRIET is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YASMINE HENRIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YASMINE HENRIET, openstaande posities, locatie van YASMINE HENRIET op de kaart.

YASMINE HENRIET is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is YASMINE HENRIET, company assigned to the tax number BE07938415527. The company YASMINE HENRIET is located at the address: AVENUE ANTOINETTE HERLIN 3; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of YASMINE HENRIET is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YASMINE HENRIET is not available. You also can look at reviews of YASMINE HENRIET, open positions, location of YASMINE HENRIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YASMINE HENRIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YASMINE HENRIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YASMINE HENRIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YASMINE HENRIET, employees, financial statistics.