YANNICK SPAEY

Contactgegevens YANNICK SPAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YANNICK SPAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

YANNICK SPAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 143; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58237046 (+32-58237046) 58237046 (+32-58237046)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YANNICK SPAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YANNICK SPAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YANNICK SPAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YANNICK SPAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YANNICK SPAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YANNICK SPAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YANNICK SPAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YANNICK SPAEY
Products information YANNICK SPAEY

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: Stomatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YANNICK SPAEY
(Get full report from official database of BE for YANNICK SPAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor YANNICK SPAEY
Addition kinds of activities for YANNICK SPAEY

2371. Bontgoederen | Fur goods
018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij YANNICK SPAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YANNICK SPAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YANNICK SPAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YANNICK SPAEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van YANNICK SPAEY in sociale netwerken
Look for responds of YANNICK SPAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor YANNICK SPAEY. Laat een reactie achter voor YANNICK SPAEY. YANNICK SPAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YANNICK SPAEY. Leave a respond for YANNICK SPAEY. YANNICK SPAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YANNICK SPAEY op de google maps. Adres en contacten YANNICK SPAEY
Location of YANNICK SPAEY on the google maps. Address and contacts of YANNICK SPAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come YANNICK SPAEY YANNICK SPAEY: FA. EVERAERT-ALUBEL | International Capital Investment SA | CORPORAT SPORTS | LE MARCI | De Vrieze L

Other related companies as YANNICK SPAEY: FA. EVERAERT-ALUBEL | International Capital Investment SA | CORPORAT SPORTS | LE MARCI | De Vrieze L

YANNICK SPAEY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YANNICK SPAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf YANNICK SPAEY bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 143; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Stomatologues..
De hoofdactiviteit van YANNICK SPAEY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YANNICK SPAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YANNICK SPAEY, openstaande posities, locatie van YANNICK SPAEY op de kaart.

YANNICK SPAEY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is YANNICK SPAEY, company assigned to the tax number BE08428680419. The company YANNICK SPAEY is located at the address: HOFSTRAAT 143; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Stomatologues..
The main activity of YANNICK SPAEY is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YANNICK SPAEY is not available. You also can look at reviews of YANNICK SPAEY, open positions, location of YANNICK SPAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YANNICK SPAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YANNICK SPAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YANNICK SPAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YANNICK SPAEY, employees, financial statistics.