WILLEM A.H. VAN WYLICK

Contactgegevens WILLEM A.H. VAN WYLICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEM A.H. VAN WYLICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEM A.H. VAN WYLICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GORZENDREEF 9; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14451908 (+32-14451908) 14451908 (+32-14451908)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEM A.H. VAN WYLICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEM A.H. VAN WYLICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEM A.H. VAN WYLICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEM A.H. VAN WYLICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEM A.H. VAN WYLICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEM A.H. VAN WYLICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEM A.H. VAN WYLICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEM A.H. VAN WYLICK
Products information WILLEM A.H. VAN WYLICK

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEM A.H. VAN WYLICK
(Get full report from official database of BE for WILLEM A.H. VAN WYLICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEM A.H. VAN WYLICK
Addition kinds of activities for WILLEM A.H. VAN WYLICK

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
32910303. Grit, staal | Grit, steel
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies

Werken bij WILLEM A.H. VAN WYLICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEM A.H. VAN WYLICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEM A.H. VAN WYLICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEM A.H. VAN WYLICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van WILLEM A.H. VAN WYLICK in sociale netwerken
Look for responds of WILLEM A.H. VAN WYLICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEM A.H. VAN WYLICK. Laat een reactie achter voor WILLEM A.H. VAN WYLICK. WILLEM A.H. VAN WYLICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEM A.H. VAN WYLICK. Leave a respond for WILLEM A.H. VAN WYLICK. WILLEM A.H. VAN WYLICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEM A.H. VAN WYLICK op de google maps. Adres en contacten WILLEM A.H. VAN WYLICK
Location of WILLEM A.H. VAN WYLICK on the google maps. Address and contacts of WILLEM A.H. VAN WYLICK

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEM A.H. VAN WYLICK WILLEM A.H. VAN WYLICK: FLINVE BELGIUM NV | KANTOOR DEGEEST | LEONIDAS | SOFTSIGN | SIMONNE VERCAMMEN

Other related companies as WILLEM A.H. VAN WYLICK: FLINVE BELGIUM NV | KANTOOR DEGEEST | LEONIDAS | SOFTSIGN | SIMONNE VERCAMMEN

WILLEM A.H. VAN WYLICK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEM A.H. VAN WYLICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf WILLEM A.H. VAN WYLICK bevindt zich op het adres: GORZENDREEF 9; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van WILLEM A.H. VAN WYLICK is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEM A.H. VAN WYLICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEM A.H. VAN WYLICK, openstaande posities, locatie van WILLEM A.H. VAN WYLICK op de kaart.

WILLEM A.H. VAN WYLICK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEM A.H. VAN WYLICK, company assigned to the tax number BE01141174316. The company WILLEM A.H. VAN WYLICK is located at the address: GORZENDREEF 9; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of WILLEM A.H. VAN WYLICK is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEM A.H. VAN WYLICK is not available. You also can look at reviews of WILLEM A.H. VAN WYLICK, open positions, location of WILLEM A.H. VAN WYLICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEM A.H. VAN WYLICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEM A.H. VAN WYLICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEM A.H. VAN WYLICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEM A.H. VAN WYLICK, employees, financial statistics.