VANESSA WERMENBOL

Contactgegevens VANESSA WERMENBOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANESSA WERMENBOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANESSA WERMENBOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SIMONIS 64; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26487056 (+32-26487056) 26487056 (+32-26487056)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANESSA WERMENBOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANESSA WERMENBOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANESSA WERMENBOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANESSA WERMENBOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANESSA WERMENBOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANESSA WERMENBOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANESSA WERMENBOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANESSA WERMENBOL
Products information VANESSA WERMENBOL

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANESSA WERMENBOL
(Get full report from official database of BE for VANESSA WERMENBOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANESSA WERMENBOL
Addition kinds of activities for VANESSA WERMENBOL

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
391502. Lapidair werk en diamant snijden en polijsten | Lapidary work and diamond cutting and polishing
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
50210302. bedspiralen | Bedsprings
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij VANESSA WERMENBOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANESSA WERMENBOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANESSA WERMENBOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANESSA WERMENBOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van VANESSA WERMENBOL in sociale netwerken
Look for responds of VANESSA WERMENBOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANESSA WERMENBOL. Laat een reactie achter voor VANESSA WERMENBOL. VANESSA WERMENBOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANESSA WERMENBOL. Leave a respond for VANESSA WERMENBOL. VANESSA WERMENBOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANESSA WERMENBOL op de google maps. Adres en contacten VANESSA WERMENBOL
Location of VANESSA WERMENBOL on the google maps. Address and contacts of VANESSA WERMENBOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VANESSA WERMENBOL VANESSA WERMENBOL: BEATRICE LAMBLOT | Ergonomania | G.V.H. D?CORATION & FR?SQUES | PATURIAUX | Van Reeth H & Co BVBA

Other related companies as VANESSA WERMENBOL: BEATRICE LAMBLOT | Ergonomania | G.V.H. D?CORATION & FR?SQUES | PATURIAUX | Van Reeth H & Co BVBA

VANESSA WERMENBOL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANESSA WERMENBOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf VANESSA WERMENBOL bevindt zich op het adres: RUE SIMONIS 64; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van VANESSA WERMENBOL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANESSA WERMENBOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANESSA WERMENBOL, openstaande posities, locatie van VANESSA WERMENBOL op de kaart.

VANESSA WERMENBOL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANESSA WERMENBOL, company assigned to the tax number BE03794372558. The company VANESSA WERMENBOL is located at the address: RUE SIMONIS 64; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of VANESSA WERMENBOL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANESSA WERMENBOL is not available. You also can look at reviews of VANESSA WERMENBOL, open positions, location of VANESSA WERMENBOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANESSA WERMENBOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANESSA WERMENBOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANESSA WERMENBOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANESSA WERMENBOL, employees, financial statistics.