FLTEXIM-BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLTEXIM-BELGIUM NV
Private companiesTextile Mill Products • FLTEXIM-BELGIUM NV

Contactgegevens FLTEXIM-BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTEXIM-BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTEXIM-BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg-Noord 1151 3660 Opglabbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-85-45-50 32-89-85-45-50

Fax (fax): 32-89-85-45-51 32-89-85-45-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTEXIM-BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTEXIM-BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTEXIM-BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTEXIM-BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTEXIM-BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTEXIM-BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTEXIM-BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTEXIM-BELGIUM NV
Products information FLTEXIM-BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLTEXIM-BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTEXIM-BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLTEXIM-BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTEXIM-BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLTEXIM-BELGIUM NV

206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
59439900. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij FLTEXIM-BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTEXIM-BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTEXIM-BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTEXIM-BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

Zoek naar antwoorden van FLTEXIM-BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTEXIM-BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTEXIM-BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLTEXIM-BELGIUM NV. FLTEXIM-BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTEXIM-BELGIUM NV. Leave a respond for FLTEXIM-BELGIUM NV. FLTEXIM-BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTEXIM-BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLTEXIM-BELGIUM NV
Location of FLTEXIM-BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLTEXIM-BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTEXIM-BELGIUM NV FLTEXIM-BELGIUM NV: L'ENSOULEILLADE | Vermeulen C | RONNY CLOET | FULL POWER | VILLARESO SANTIAGO

Other related companies as FLTEXIM-BELGIUM NV: L'ENSOULEILLADE | Vermeulen C | RONNY CLOET | FULL POWER | VILLARESO SANTIAGO

FLTEXIM-BELGIUM NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTEXIM-BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf FLTEXIM-BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Industrieweg-Noord 1151 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLTEXIM-BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTEXIM-BELGIUM NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTEXIM-BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTEXIM-BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLTEXIM-BELGIUM NV op de kaart.

FLTEXIM-BELGIUM NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTEXIM-BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01143920898. The company FLTEXIM-BELGIUM NV is located at the address: Industrieweg-Noord 1151 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLTEXIM-BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLTEXIM-BELGIUM NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTEXIM-BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLTEXIM-BELGIUM NV, open positions, location of FLTEXIM-BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTEXIM-BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTEXIM-BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTEXIM-BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTEXIM-BELGIUM NV, employees, financial statistics.