SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Private companiesAmusement and Recreation Services • SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Contactgegevens SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU HOCKEY 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27625366 (+32-27625366) 27625366 (+32-27625366)

Fax (fax): +32 (16) 446-81-20 +32 (16) 446-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Products information SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06175659179
Ondernemingsnummer: 8105682373
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
(Get full report from official database of BE for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Addition kinds of activities for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

206700. Kauwgom | Chewing gum
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
39659902. Hair curlers | Hair curlers
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security

Werken bij SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN in sociale netwerken
Look for responds of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Laat een reactie achter voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Leave a respond for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN op de google maps. Adres en contacten SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Location of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on the google maps. Address and contacts of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: MARTINE MISSOTTEN | JEAN-CLAUDE DEROUX | EDGARD EVERAERT | Betical Bouwmeetstaten | RADIO HASSELT

Other related companies as SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: MARTINE MISSOTTEN | JEAN-CLAUDE DEROUX | EDGARD EVERAERT | Betical Bouwmeetstaten | RADIO HASSELT

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175659179. Het bedrijf SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN bevindt zich op het adres: AVENUE DU HOCKEY 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, openstaande posities, locatie van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN op de kaart.

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, company assigned to the tax number BE06175659179. The company SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is located at the address: AVENUE DU HOCKEY 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is not available. You also can look at reviews of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, open positions, location of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, employees, financial statistics.