ROMAIN VERHEYDEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ROMAIN VERHEYDEN
Private companiesFood Stores • ROMAIN VERHEYDEN

Contactgegevens ROMAIN VERHEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN VERHEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN VERHEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELBERG 21; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16206812 (+32-16206812) 16206812 (+32-16206812)

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN VERHEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN VERHEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN VERHEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN VERHEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN VERHEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN VERHEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN VERHEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN VERHEYDEN
Products information ROMAIN VERHEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN VERHEYDEN
(Get full report from official database of BE for ROMAIN VERHEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN VERHEYDEN
Addition kinds of activities for ROMAIN VERHEYDEN

02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
23619901. Jurken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Dresses: girls', children's, and infants'
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij ROMAIN VERHEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN VERHEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN VERHEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN VERHEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Underwriter (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Studentenjob

  Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ROMAIN VERHEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN VERHEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN VERHEYDEN. Laat een reactie achter voor ROMAIN VERHEYDEN. ROMAIN VERHEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN VERHEYDEN. Leave a respond for ROMAIN VERHEYDEN. ROMAIN VERHEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN VERHEYDEN op de google maps. Adres en contacten ROMAIN VERHEYDEN
Location of ROMAIN VERHEYDEN on the google maps. Address and contacts of ROMAIN VERHEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN VERHEYDEN ROMAIN VERHEYDEN: Pihart P | WIJNEN COENEN | Rensonnet Englebert B | ROGER BENOIT | STAPPAERTS BENOIT

Other related companies as ROMAIN VERHEYDEN: Pihart P | WIJNEN COENEN | Rensonnet Englebert B | ROGER BENOIT | STAPPAERTS BENOIT

ROMAIN VERHEYDEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN VERHEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf ROMAIN VERHEYDEN bevindt zich op het adres: KAPELBERG 21; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROMAIN VERHEYDEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN VERHEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN VERHEYDEN, openstaande posities, locatie van ROMAIN VERHEYDEN op de kaart.

ROMAIN VERHEYDEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN VERHEYDEN, company assigned to the tax number BE02689422607. The company ROMAIN VERHEYDEN is located at the address: KAPELBERG 21; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROMAIN VERHEYDEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN VERHEYDEN is not available. You also can look at reviews of ROMAIN VERHEYDEN, open positions, location of ROMAIN VERHEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN VERHEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN VERHEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN VERHEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN VERHEYDEN, employees, financial statistics.