ROMAIN LEFEBVRE

Contactgegevens ROMAIN LEFEBVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN LEFEBVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN LEFEBVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASPELDOORNDREEF 10; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92277917 (+32-92277917) 92277917 (+32-92277917)

Fax (fax): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN LEFEBVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN LEFEBVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN LEFEBVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN LEFEBVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN LEFEBVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN LEFEBVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN LEFEBVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN LEFEBVRE
Products information ROMAIN LEFEBVRE

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN LEFEBVRE
(Get full report from official database of BE for ROMAIN LEFEBVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN LEFEBVRE
Addition kinds of activities for ROMAIN LEFEBVRE

013199. Katoen, Nauw | Cotton, nec
018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
20989904. Vermicelli, droog | Vermicelli, dry
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
54519901. Boter | Butter

Werken bij ROMAIN LEFEBVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN LEFEBVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN LEFEBVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN LEFEBVRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

 • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

 • Labo medewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

 • Winkelmedewerker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

 • Crèmebereider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

 • Marketing bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van ROMAIN LEFEBVRE in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN LEFEBVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN LEFEBVRE. Laat een reactie achter voor ROMAIN LEFEBVRE. ROMAIN LEFEBVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN LEFEBVRE. Leave a respond for ROMAIN LEFEBVRE. ROMAIN LEFEBVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN LEFEBVRE op de google maps. Adres en contacten ROMAIN LEFEBVRE
Location of ROMAIN LEFEBVRE on the google maps. Address and contacts of ROMAIN LEFEBVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN LEFEBVRE ROMAIN LEFEBVRE: ABLOY-DE SLOTENMAKER | Ijzer (De) | RIK PROVOOST | Lucas P | DIRK VANDEN BOER

Other related companies as ROMAIN LEFEBVRE: ABLOY-DE SLOTENMAKER | Ijzer (De) | RIK PROVOOST | Lucas P | DIRK VANDEN BOER

ROMAIN LEFEBVRE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN LEFEBVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf ROMAIN LEFEBVRE bevindt zich op het adres: GASPELDOORNDREEF 10; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROMAIN LEFEBVRE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN LEFEBVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN LEFEBVRE, openstaande posities, locatie van ROMAIN LEFEBVRE op de kaart.

ROMAIN LEFEBVRE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN LEFEBVRE, company assigned to the tax number BE04281616210. The company ROMAIN LEFEBVRE is located at the address: GASPELDOORNDREEF 10; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROMAIN LEFEBVRE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN LEFEBVRE is not available. You also can look at reviews of ROMAIN LEFEBVRE, open positions, location of ROMAIN LEFEBVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN LEFEBVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN LEFEBVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN LEFEBVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN LEFEBVRE, employees, financial statistics.