ROLAND VANHERREWEGE

Contactgegevens ROLAND VANHERREWEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND VANHERREWEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND VANHERREWEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROGIERLAAN 15; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59701904 (+32-59701904) 59701904 (+32-59701904)

Fax (fax): +32 (68) 994-64-54 +32 (68) 994-64-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND VANHERREWEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND VANHERREWEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND VANHERREWEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND VANHERREWEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND VANHERREWEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND VANHERREWEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND VANHERREWEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND VANHERREWEGE
Products information ROLAND VANHERREWEGE

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND VANHERREWEGE
(Get full report from official database of BE for ROLAND VANHERREWEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND VANHERREWEGE
Addition kinds of activities for ROLAND VANHERREWEGE

267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
87489907. Verlichtingskonsultant | Lighting consultant

Werken bij ROLAND VANHERREWEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND VANHERREWEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND VANHERREWEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND VANHERREWEGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Stockcontroleur (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

 • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

 • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

  Regio: MELSEN

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

 • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

 • Carrier Manager (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

 • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: Safety Expertise BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

 • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

  Type: Flexijob

  Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

 • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Flexijob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van ROLAND VANHERREWEGE in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND VANHERREWEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND VANHERREWEGE. Laat een reactie achter voor ROLAND VANHERREWEGE. ROLAND VANHERREWEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND VANHERREWEGE. Leave a respond for ROLAND VANHERREWEGE. ROLAND VANHERREWEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND VANHERREWEGE op de google maps. Adres en contacten ROLAND VANHERREWEGE
Location of ROLAND VANHERREWEGE on the google maps. Address and contacts of ROLAND VANHERREWEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND VANHERREWEGE ROLAND VANHERREWEGE: COBARDI SA | ROBERT CARLIER | BEA VANVINCKENROYE | FRANSSEN | NUITS SAINT-GEORGES

Other related companies as ROLAND VANHERREWEGE: COBARDI SA | ROBERT CARLIER | BEA VANVINCKENROYE | FRANSSEN | NUITS SAINT-GEORGES

ROLAND VANHERREWEGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND VANHERREWEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf ROLAND VANHERREWEGE bevindt zich op het adres: ROGIERLAAN 15; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND VANHERREWEGE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND VANHERREWEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND VANHERREWEGE, openstaande posities, locatie van ROLAND VANHERREWEGE op de kaart.

ROLAND VANHERREWEGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND VANHERREWEGE, company assigned to the tax number BE07080932617. The company ROLAND VANHERREWEGE is located at the address: ROGIERLAAN 15; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND VANHERREWEGE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND VANHERREWEGE is not available. You also can look at reviews of ROLAND VANHERREWEGE, open positions, location of ROLAND VANHERREWEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND VANHERREWEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND VANHERREWEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND VANHERREWEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND VANHERREWEGE, employees, financial statistics.