ROLAND VAN DE WALLE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ROLAND VAN DE WALLE
Private companiesDepository Institutions • ROLAND VAN DE WALLE

Contactgegevens ROLAND VAN DE WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND VAN DE WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND VAN DE WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHIPDONKSTRAAT 52; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93865926 (+32-93865926) 93865926 (+32-93865926)

Fax (fax): +32 (16) 448-80-91 +32 (16) 448-80-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND VAN DE WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND VAN DE WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND VAN DE WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND VAN DE WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND VAN DE WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND VAN DE WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND VAN DE WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND VAN DE WALLE
Products information ROLAND VAN DE WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE06680480957
Ondernemingsnummer: 9170806884
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND VAN DE WALLE
(Get full report from official database of BE for ROLAND VAN DE WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND VAN DE WALLE
Addition kinds of activities for ROLAND VAN DE WALLE

203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)

Werken bij ROLAND VAN DE WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND VAN DE WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND VAN DE WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND VAN DE WALLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

 • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

 • HR Consultant m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

 • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

 • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

 • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Software365

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

 • KRAANMAN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: DEGRO

  Type: Vaste Job

  U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

 • Software Tester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

Zoek naar antwoorden van ROLAND VAN DE WALLE in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND VAN DE WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND VAN DE WALLE. Laat een reactie achter voor ROLAND VAN DE WALLE. ROLAND VAN DE WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND VAN DE WALLE. Leave a respond for ROLAND VAN DE WALLE. ROLAND VAN DE WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND VAN DE WALLE op de google maps. Adres en contacten ROLAND VAN DE WALLE
Location of ROLAND VAN DE WALLE on the google maps. Address and contacts of ROLAND VAN DE WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND VAN DE WALLE ROLAND VAN DE WALLE: H?pital Fran?ais Reine Elisabeth | Grommet J Ets | JEAN-BAPTISTE DEWAEL | CARINE FOCKE | Verdi-Decor

Other related companies as ROLAND VAN DE WALLE: H?pital Fran?ais Reine Elisabeth | Grommet J Ets | JEAN-BAPTISTE DEWAEL | CARINE FOCKE | Verdi-Decor

ROLAND VAN DE WALLE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND VAN DE WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680480957. Het bedrijf ROLAND VAN DE WALLE bevindt zich op het adres: SCHIPDONKSTRAAT 52; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND VAN DE WALLE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND VAN DE WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND VAN DE WALLE, openstaande posities, locatie van ROLAND VAN DE WALLE op de kaart.

ROLAND VAN DE WALLE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND VAN DE WALLE, company assigned to the tax number BE06680480957. The company ROLAND VAN DE WALLE is located at the address: SCHIPDONKSTRAAT 52; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND VAN DE WALLE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND VAN DE WALLE is not available. You also can look at reviews of ROLAND VAN DE WALLE, open positions, location of ROLAND VAN DE WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND VAN DE WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND VAN DE WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND VAN DE WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND VAN DE WALLE, employees, financial statistics.