ROLAND REIP

Contactgegevens ROLAND REIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND REIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND REIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 993; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22420182 (+32-22420182) 22420182 (+32-22420182)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND REIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND REIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND REIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND REIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND REIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND REIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND REIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND REIP
Products information ROLAND REIP

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND REIP
(Get full report from official database of BE for ROLAND REIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND REIP
Addition kinds of activities for ROLAND REIP

519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
20230100. Baby formules | Baby formulas
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic

Werken bij ROLAND REIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND REIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND REIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND REIP. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

 • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

 • Werkvoorbereider (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

 • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

 • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

Zoek naar antwoorden van ROLAND REIP in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND REIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND REIP. Laat een reactie achter voor ROLAND REIP. ROLAND REIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND REIP. Leave a respond for ROLAND REIP. ROLAND REIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND REIP op de google maps. Adres en contacten ROLAND REIP
Location of ROLAND REIP on the google maps. Address and contacts of ROLAND REIP

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND REIP ROLAND REIP: COIFFURE SIMONE | De Coninck Frank | DEGOUY M | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | IMMO SPAIN

Other related companies as ROLAND REIP: COIFFURE SIMONE | De Coninck Frank | DEGOUY M | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | IMMO SPAIN

ROLAND REIP is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND REIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf ROLAND REIP bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 993; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND REIP is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND REIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND REIP, openstaande posities, locatie van ROLAND REIP op de kaart.

ROLAND REIP is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND REIP, company assigned to the tax number BE03390625000. The company ROLAND REIP is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 993; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND REIP is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND REIP is not available. You also can look at reviews of ROLAND REIP, open positions, location of ROLAND REIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND REIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND REIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND REIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND REIP, employees, financial statistics.