ROLAND HOUILLET

Contactgegevens ROLAND HOUILLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND HOUILLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND HOUILLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FOSS?S 29; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222882 (+32-82222882) 82222882 (+32-82222882)

Fax (fax): +32 (50) 762-67-54 +32 (50) 762-67-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND HOUILLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND HOUILLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND HOUILLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND HOUILLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND HOUILLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND HOUILLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND HOUILLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND HOUILLET
Products information ROLAND HOUILLET

BTW identificatienummer (tax): BE09215026855
Ondernemingsnummer: 4441192626
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: Orthop茅distes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND HOUILLET
(Get full report from official database of BE for ROLAND HOUILLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND HOUILLET
Addition kinds of activities for ROLAND HOUILLET

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
57199903. Borstels | Brushes
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij ROLAND HOUILLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND HOUILLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND HOUILLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND HOUILLET. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

 • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

 • Machine operator (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

 • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis

  Type: Vaste Job

  Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

 • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Eco-dé bvba

  Type: Vaste Job

  Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

 • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Flexijob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van ROLAND HOUILLET in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND HOUILLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND HOUILLET. Laat een reactie achter voor ROLAND HOUILLET. ROLAND HOUILLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND HOUILLET. Leave a respond for ROLAND HOUILLET. ROLAND HOUILLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND HOUILLET op de google maps. Adres en contacten ROLAND HOUILLET
Location of ROLAND HOUILLET on the google maps. Address and contacts of ROLAND HOUILLET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND HOUILLET ROLAND HOUILLET: FLJONCKHEERE MARCEL ET FILS SPRL | FLARM BELGIUM NV | INSTITUUT KATHY - EQUINOX | C-Mail | Bl茅s d'or (Aux)

Other related companies as ROLAND HOUILLET: FLJONCKHEERE MARCEL ET FILS SPRL | FLARM BELGIUM NV | INSTITUUT KATHY - EQUINOX | C-Mail | Bl茅s d'or (Aux)

ROLAND HOUILLET is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND HOUILLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215026855. Het bedrijf ROLAND HOUILLET bevindt zich op het adres: RUE DES FOSS?S 29; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
De hoofdactiviteit van ROLAND HOUILLET is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND HOUILLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND HOUILLET, openstaande posities, locatie van ROLAND HOUILLET op de kaart.

ROLAND HOUILLET is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND HOUILLET, company assigned to the tax number BE09215026855. The company ROLAND HOUILLET is located at the address: RUE DES FOSS?S 29; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
The main activity of ROLAND HOUILLET is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND HOUILLET is not available. You also can look at reviews of ROLAND HOUILLET, open positions, location of ROLAND HOUILLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND HOUILLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND HOUILLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND HOUILLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND HOUILLET, employees, financial statistics.