ROLAND HEUGHEBAERT

Contactgegevens ROLAND HEUGHEBAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND HEUGHEBAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND HEUGHEBAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 730; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92207300 (+32-92207300) 92207300 (+32-92207300)

Fax (fax): +32 (60) 768-72-65 +32 (60) 768-72-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND HEUGHEBAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND HEUGHEBAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND HEUGHEBAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND HEUGHEBAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND HEUGHEBAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND HEUGHEBAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND HEUGHEBAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND HEUGHEBAERT
Products information ROLAND HEUGHEBAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03368377685
Ondernemingsnummer: 2515563964
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND HEUGHEBAERT
(Get full report from official database of BE for ROLAND HEUGHEBAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND HEUGHEBAERT
Addition kinds of activities for ROLAND HEUGHEBAERT

2411. logging | Logging
35419912. Plasma proces metaal snijmachines | Plasma process metal cutting machines
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales

Werken bij ROLAND HEUGHEBAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND HEUGHEBAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND HEUGHEBAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND HEUGHEBAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

 • schoonmaker/ster (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • jobstudent (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: O I P

  Type: Vaste Job

  OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

 • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

Zoek naar antwoorden van ROLAND HEUGHEBAERT in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND HEUGHEBAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND HEUGHEBAERT. Laat een reactie achter voor ROLAND HEUGHEBAERT. ROLAND HEUGHEBAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND HEUGHEBAERT. Leave a respond for ROLAND HEUGHEBAERT. ROLAND HEUGHEBAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND HEUGHEBAERT op de google maps. Adres en contacten ROLAND HEUGHEBAERT
Location of ROLAND HEUGHEBAERT on the google maps. Address and contacts of ROLAND HEUGHEBAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND HEUGHEBAERT ROLAND HEUGHEBAERT: LADBROKE | ELEC-CONFORT | Plettinckx H | Kerckhofs | BERNIZE AMEEUW

Other related companies as ROLAND HEUGHEBAERT: LADBROKE | ELEC-CONFORT | Plettinckx H | Kerckhofs | BERNIZE AMEEUW

ROLAND HEUGHEBAERT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND HEUGHEBAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03368377685. Het bedrijf ROLAND HEUGHEBAERT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 730; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND HEUGHEBAERT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND HEUGHEBAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND HEUGHEBAERT, openstaande posities, locatie van ROLAND HEUGHEBAERT op de kaart.

ROLAND HEUGHEBAERT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND HEUGHEBAERT, company assigned to the tax number BE03368377685. The company ROLAND HEUGHEBAERT is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 730; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROLAND HEUGHEBAERT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND HEUGHEBAERT is not available. You also can look at reviews of ROLAND HEUGHEBAERT, open positions, location of ROLAND HEUGHEBAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND HEUGHEBAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND HEUGHEBAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND HEUGHEBAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND HEUGHEBAERT, employees, financial statistics.