ROLAND BERNARD

Contactgegevens ROLAND BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BUISSON 12; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26478504 (+32-26478504) 26478504 (+32-26478504)

Fax (fax): +32 (2) 259-86-26 +32 (2) 259-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND BERNARD
Products information ROLAND BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE05855407714
Ondernemingsnummer: 5432159423
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND BERNARD
(Get full report from official database of BE for ROLAND BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND BERNARD
Addition kinds of activities for ROLAND BERNARD

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
22990202. Automotive velden | Automotive felts
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
59990301. banners | Banners

Werken bij ROLAND BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

 • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

 • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

 • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

 • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

 • TIG-lasser (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

 • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

 • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ROLAND BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND BERNARD. Laat een reactie achter voor ROLAND BERNARD. ROLAND BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND BERNARD. Leave a respond for ROLAND BERNARD. ROLAND BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND BERNARD op de google maps. Adres en contacten ROLAND BERNARD
Location of ROLAND BERNARD on the google maps. Address and contacts of ROLAND BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND BERNARD ROLAND BERNARD: Marcotty J | Pépinières de Lennik | L.M. | KRIBBE DE HUMMELTJES | DIRK PEETERS

Other related companies as ROLAND BERNARD: Marcotty J | Pépinières de Lennik | L.M. | KRIBBE DE HUMMELTJES | DIRK PEETERS

ROLAND BERNARD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855407714. Het bedrijf ROLAND BERNARD bevindt zich op het adres: RUE DU BUISSON 12; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND BERNARD is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND BERNARD, openstaande posities, locatie van ROLAND BERNARD op de kaart.

ROLAND BERNARD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND BERNARD, company assigned to the tax number BE05855407714. The company ROLAND BERNARD is located at the address: RUE DU BUISSON 12; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROLAND BERNARD is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND BERNARD is not available. You also can look at reviews of ROLAND BERNARD, open positions, location of ROLAND BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND BERNARD, employees, financial statistics.