ROGER VERHILLE

Contactgegevens ROGER VERHILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VERHILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VERHILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 192; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58512247 (+32-58512247) 58512247 (+32-58512247)

Fax (fax): +32 (53) 267-75-74 +32 (53) 267-75-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VERHILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VERHILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VERHILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VERHILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VERHILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VERHILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VERHILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VERHILLE
Products information ROGER VERHILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01118652343
Ondernemingsnummer: 7816741943
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VERHILLE
(Get full report from official database of BE for ROGER VERHILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VERHILLE
Addition kinds of activities for ROGER VERHILLE

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
35799906. Duplicatiemachines | Duplicating machines
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij ROGER VERHILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VERHILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VERHILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VERHILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

 • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

 • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

 • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: THESORAFISC

  Type: Vaste Job

  Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

 • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

 • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van ROGER VERHILLE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VERHILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VERHILLE. Laat een reactie achter voor ROGER VERHILLE. ROGER VERHILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VERHILLE. Leave a respond for ROGER VERHILLE. ROGER VERHILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VERHILLE op de google maps. Adres en contacten ROGER VERHILLE
Location of ROGER VERHILLE on the google maps. Address and contacts of ROGER VERHILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VERHILLE ROGER VERHILLE: ALG. BOUWOND. ROOSELEIR | JACQUES PIERROT | VAN LIERDE | Caf茅 Fran?ais | LUC VAN GENECHTEN

Other related companies as ROGER VERHILLE: ALG. BOUWOND. ROOSELEIR | JACQUES PIERROT | VAN LIERDE | Caf茅 Fran?ais | LUC VAN GENECHTEN

ROGER VERHILLE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VERHILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01118652343. Het bedrijf ROGER VERHILLE bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 192; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VERHILLE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VERHILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VERHILLE, openstaande posities, locatie van ROGER VERHILLE op de kaart.

ROGER VERHILLE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VERHILLE, company assigned to the tax number BE01118652343. The company ROGER VERHILLE is located at the address: LEOPOLD II LAAN 192; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VERHILLE is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VERHILLE is not available. You also can look at reviews of ROGER VERHILLE, open positions, location of ROGER VERHILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VERHILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VERHILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VERHILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VERHILLE, employees, financial statistics.