ROGER SIMONIS

Contactgegevens ROGER SIMONIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER SIMONIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER SIMONIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?TEAU 5; 4030; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43436177 (+32-43436177) 43436177 (+32-43436177)

Fax (fax): +32 (14) 979-89-77 +32 (14) 979-89-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER SIMONIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER SIMONIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER SIMONIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER SIMONIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER SIMONIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER SIMONIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER SIMONIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER SIMONIS
Products information ROGER SIMONIS

BTW identificatienummer (tax): BE01932464599
Ondernemingsnummer: 7957092285
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER SIMONIS
(Get full report from official database of BE for ROGER SIMONIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER SIMONIS
Addition kinds of activities for ROGER SIMONIS

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
49110000. Elektrische diensten | Electric services
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij ROGER SIMONIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER SIMONIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER SIMONIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER SIMONIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vervanging brugpensioen

  Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

 • Mechanieker (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

 • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student orderpicking (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

 • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: URTALENT

  Type: Studentenjob

  Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

 • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

 • Technische operator (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van ROGER SIMONIS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER SIMONIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER SIMONIS. Laat een reactie achter voor ROGER SIMONIS. ROGER SIMONIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER SIMONIS. Leave a respond for ROGER SIMONIS. ROGER SIMONIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER SIMONIS op de google maps. Adres en contacten ROGER SIMONIS
Location of ROGER SIMONIS on the google maps. Address and contacts of ROGER SIMONIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER SIMONIS ROGER SIMONIS: BELGIAN CYCLING COMPANY NV | San Marino | PASTA & COMPANY | Hoogstudentenclub Thraso | C.P.A.S

Other related companies as ROGER SIMONIS: BELGIAN CYCLING COMPANY NV | San Marino | PASTA & COMPANY | Hoogstudentenclub Thraso | C.P.A.S

ROGER SIMONIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER SIMONIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01932464599. Het bedrijf ROGER SIMONIS bevindt zich op het adres: RUE DU CH?TEAU 5; 4030; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER SIMONIS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER SIMONIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER SIMONIS, openstaande posities, locatie van ROGER SIMONIS op de kaart.

ROGER SIMONIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER SIMONIS, company assigned to the tax number BE01932464599. The company ROGER SIMONIS is located at the address: RUE DU CH?TEAU 5; 4030; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER SIMONIS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER SIMONIS is not available. You also can look at reviews of ROGER SIMONIS, open positions, location of ROGER SIMONIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER SIMONIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER SIMONIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER SIMONIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER SIMONIS, employees, financial statistics.