ROGER PRIGNON

Contactgegevens ROGER PRIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER PRIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER PRIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INDUSTRIE 13; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42338598 (+32-42338598) 42338598 (+32-42338598)

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER PRIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER PRIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER PRIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER PRIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER PRIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER PRIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER PRIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER PRIGNON
Products information ROGER PRIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER PRIGNON
(Get full report from official database of BE for ROGER PRIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER PRIGNON
Addition kinds of activities for ROGER PRIGNON

1311. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij ROGER PRIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER PRIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER PRIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER PRIGNON. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

 • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

 • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

 • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

  Type: Vaste Job

  Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

 • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • zelfstandig logopediste (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van ROGER PRIGNON in sociale netwerken
Look for responds of ROGER PRIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER PRIGNON. Laat een reactie achter voor ROGER PRIGNON. ROGER PRIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER PRIGNON. Leave a respond for ROGER PRIGNON. ROGER PRIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER PRIGNON op de google maps. Adres en contacten ROGER PRIGNON
Location of ROGER PRIGNON on the google maps. Address and contacts of ROGER PRIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER PRIGNON ROGER PRIGNON: ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV | FE. COPYCOMM | JORESSEN SCHELDEREN & DEOCRATIE | WALTER SCHUSTER | Bollion Finance

Other related companies as ROGER PRIGNON: ELEKTRICITEIT VANSTEENBRUGGHE NV | FE. COPYCOMM | JORESSEN SCHELDEREN & DEOCRATIE | WALTER SCHUSTER | Bollion Finance

ROGER PRIGNON is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER PRIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf ROGER PRIGNON bevindt zich op het adres: RUE DE L'INDUSTRIE 13; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER PRIGNON is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER PRIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER PRIGNON, openstaande posities, locatie van ROGER PRIGNON op de kaart.

ROGER PRIGNON is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER PRIGNON, company assigned to the tax number BE02026672363. The company ROGER PRIGNON is located at the address: RUE DE L'INDUSTRIE 13; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER PRIGNON is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER PRIGNON is not available. You also can look at reviews of ROGER PRIGNON, open positions, location of ROGER PRIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER PRIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER PRIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER PRIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER PRIGNON, employees, financial statistics.