ROGER NICOLAS

Contactgegevens ROGER NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C?LESTIN DEMBLON 152; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42640170 (+32-42640170) 42640170 (+32-42640170)

Fax (fax): +32 (3) 147-79-31 +32 (3) 147-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER NICOLAS
Products information ROGER NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE09923645019
Ondernemingsnummer: 1480377197
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER NICOLAS
(Get full report from official database of BE for ROGER NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER NICOLAS
Addition kinds of activities for ROGER NICOLAS

316100. Bagage | Luggage
351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine

Werken bij ROGER NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

 • REDDER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

  Regio: RAMSDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

 • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

 • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

 • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

 • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

  Type: Vaste Job

  Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

 • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van ROGER NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER NICOLAS. Laat een reactie achter voor ROGER NICOLAS. ROGER NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER NICOLAS. Leave a respond for ROGER NICOLAS. ROGER NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER NICOLAS op de google maps. Adres en contacten ROGER NICOLAS
Location of ROGER NICOLAS on the google maps. Address and contacts of ROGER NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER NICOLAS ROGER NICOLAS: Romain Th | Lacquemans H | H. DE BRUYN | YVON BRION | ANCIENNE ABBAYE B?N?DICTINE

Other related companies as ROGER NICOLAS: Romain Th | Lacquemans H | H. DE BRUYN | YVON BRION | ANCIENNE ABBAYE B?N?DICTINE

ROGER NICOLAS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09923645019. Het bedrijf ROGER NICOLAS bevindt zich op het adres: RUE C?LESTIN DEMBLON 152; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER NICOLAS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER NICOLAS, openstaande posities, locatie van ROGER NICOLAS op de kaart.

ROGER NICOLAS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER NICOLAS, company assigned to the tax number BE09923645019. The company ROGER NICOLAS is located at the address: RUE C?LESTIN DEMBLON 152; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER NICOLAS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER NICOLAS is not available. You also can look at reviews of ROGER NICOLAS, open positions, location of ROGER NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER NICOLAS, employees, financial statistics.