ROGER DEVILLERS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROGER DEVILLERS

Contactgegevens ROGER DEVILLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DEVILLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DEVILLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SAINTE-ODE 13; 6681; SAINTE-ODE, België

Telefoon (phone): 61688403 (+32-61688403) 61688403 (+32-61688403)

Fax (fax): +32 (81) 625-88-20 +32 (81) 625-88-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DEVILLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DEVILLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DEVILLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DEVILLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DEVILLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DEVILLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DEVILLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DEVILLERS
Products information ROGER DEVILLERS

BTW identificatienummer (tax): BE01980255126
Ondernemingsnummer: 7862060546
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DEVILLERS
(Get full report from official database of BE for ROGER DEVILLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DEVILLERS
Addition kinds of activities for ROGER DEVILLERS

262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
22310300. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
35410302. Gietzinkmachines | Die sinking machines
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments

Werken bij ROGER DEVILLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DEVILLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DEVILLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DEVILLERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

 • Telesales M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

 • ervaren pijpfitters (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • ICT en PC technicus (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: PC Tech

  Type: Vaste Job

  Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: KG Elektro BVBA

  Type: Vaste Job

  Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

 • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Finvision

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

 • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MAXIS INVEST

  Type: Flexijob

  !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van ROGER DEVILLERS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DEVILLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DEVILLERS. Laat een reactie achter voor ROGER DEVILLERS. ROGER DEVILLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DEVILLERS. Leave a respond for ROGER DEVILLERS. ROGER DEVILLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DEVILLERS op de google maps. Adres en contacten ROGER DEVILLERS
Location of ROGER DEVILLERS on the google maps. Address and contacts of ROGER DEVILLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DEVILLERS ROGER DEVILLERS: COIFFURE CIBEAU | CD-ROMMEKE | MYRIAM ILUNGA NDAYA | DECOR NATALIE | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT

Other related companies as ROGER DEVILLERS: COIFFURE CIBEAU | CD-ROMMEKE | MYRIAM ILUNGA NDAYA | DECOR NATALIE | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT

ROGER DEVILLERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DEVILLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980255126. Het bedrijf ROGER DEVILLERS bevindt zich op het adres: RUE DE SAINTE-ODE 13; 6681; SAINTE-ODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER DEVILLERS is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DEVILLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DEVILLERS, openstaande posities, locatie van ROGER DEVILLERS op de kaart.

ROGER DEVILLERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DEVILLERS, company assigned to the tax number BE01980255126. The company ROGER DEVILLERS is located at the address: RUE DE SAINTE-ODE 13; 6681; SAINTE-ODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER DEVILLERS is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DEVILLERS is not available. You also can look at reviews of ROGER DEVILLERS, open positions, location of ROGER DEVILLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DEVILLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DEVILLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DEVILLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DEVILLERS, employees, financial statistics.