ROGER DE COCK

Contactgegevens ROGER DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 42; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92227149 (+32-92227149) 92227149 (+32-92227149)

Fax (fax): +32 (67) 501-89-65 +32 (67) 501-89-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DE COCK
Products information ROGER DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE02514739990
Ondernemingsnummer: 5454406738
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DE COCK
(Get full report from official database of BE for ROGER DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DE COCK
Addition kinds of activities for ROGER DE COCK

508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
17710201. Curb constructie | Curb construction
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders

Werken bij ROGER DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Metaalarbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

 • wegenwerker (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

 • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van ROGER DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DE COCK. Laat een reactie achter voor ROGER DE COCK. ROGER DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DE COCK. Leave a respond for ROGER DE COCK. ROGER DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DE COCK op de google maps. Adres en contacten ROGER DE COCK
Location of ROGER DE COCK on the google maps. Address and contacts of ROGER DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DE COCK ROGER DE COCK: Chardon Ch | Blistin SPRL | STICHELMEYER | CH?TEAU DE ROISIN | SEGAF LI?GE

Other related companies as ROGER DE COCK: Chardon Ch | Blistin SPRL | STICHELMEYER | CH?TEAU DE ROISIN | SEGAF LI?GE

ROGER DE COCK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02514739990. Het bedrijf ROGER DE COCK bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 42; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER DE COCK is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DE COCK, openstaande posities, locatie van ROGER DE COCK op de kaart.

ROGER DE COCK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DE COCK, company assigned to the tax number BE02514739990. The company ROGER DE COCK is located at the address: GROTE STEENWEG 42; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER DE COCK is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DE COCK is not available. You also can look at reviews of ROGER DE COCK, open positions, location of ROGER DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DE COCK, employees, financial statistics.