ROGER DE CLERCK

Contactgegevens ROGER DE CLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DE CLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DE CLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 20; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37710411 (+32-37710411) 37710411 (+32-37710411)

Fax (fax): +32 (87) 106-59-78 +32 (87) 106-59-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DE CLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DE CLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DE CLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DE CLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DE CLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DE CLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DE CLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DE CLERCK
Products information ROGER DE CLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE05245117187
Ondernemingsnummer: 2714691162
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DE CLERCK
(Get full report from official database of BE for ROGER DE CLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DE CLERCK
Addition kinds of activities for ROGER DE CLERCK

501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
32910304. Staal schot schuurmiddel | Steel shot abrasive
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents

Werken bij ROGER DE CLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DE CLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DE CLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DE CLERCK. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier/monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

 • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

 • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

 • Spelhost dinerspellen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

 • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

  Type: Studentenjob

  Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

 • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

 • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

 • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van ROGER DE CLERCK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DE CLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DE CLERCK. Laat een reactie achter voor ROGER DE CLERCK. ROGER DE CLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DE CLERCK. Leave a respond for ROGER DE CLERCK. ROGER DE CLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DE CLERCK op de google maps. Adres en contacten ROGER DE CLERCK
Location of ROGER DE CLERCK on the google maps. Address and contacts of ROGER DE CLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DE CLERCK ROGER DE CLERCK: PHILIP VAN DEN HEUVEL | Gikimat NV | AUTOHANDEL GUNTHER | Ravenala | Genelec

Other related companies as ROGER DE CLERCK: PHILIP VAN DEN HEUVEL | Gikimat NV | AUTOHANDEL GUNTHER | Ravenala | Genelec

ROGER DE CLERCK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DE CLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05245117187. Het bedrijf ROGER DE CLERCK bevindt zich op het adres: MARKT 20; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van ROGER DE CLERCK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DE CLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DE CLERCK, openstaande posities, locatie van ROGER DE CLERCK op de kaart.

ROGER DE CLERCK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DE CLERCK, company assigned to the tax number BE05245117187. The company ROGER DE CLERCK is located at the address: MARKT 20; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of ROGER DE CLERCK is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DE CLERCK is not available. You also can look at reviews of ROGER DE CLERCK, open positions, location of ROGER DE CLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DE CLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DE CLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DE CLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DE CLERCK, employees, financial statistics.