ROBERT VANDERVOORT

Contactgegevens ROBERT VANDERVOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VANDERVOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VANDERVOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEWEG 46; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14852847 (+32-14852847) 14852847 (+32-14852847)

Fax (fax): +32 (56) 404-57-83 +32 (56) 404-57-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VANDERVOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VANDERVOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VANDERVOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VANDERVOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VANDERVOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VANDERVOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VANDERVOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VANDERVOORT
Products information ROBERT VANDERVOORT

BTW identificatienummer (tax): BE02983856201
Ondernemingsnummer: 5866394042
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VANDERVOORT
(Get full report from official database of BE for ROBERT VANDERVOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VANDERVOORT
Addition kinds of activities for ROBERT VANDERVOORT

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
50630504. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling equipment, electrical
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij ROBERT VANDERVOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VANDERVOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VANDERVOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VANDERVOORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

 • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

 • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

 • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

 • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

 • Software Engineer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van ROBERT VANDERVOORT in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VANDERVOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VANDERVOORT. Laat een reactie achter voor ROBERT VANDERVOORT. ROBERT VANDERVOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VANDERVOORT. Leave a respond for ROBERT VANDERVOORT. ROBERT VANDERVOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VANDERVOORT op de google maps. Adres en contacten ROBERT VANDERVOORT
Location of ROBERT VANDERVOORT on the google maps. Address and contacts of ROBERT VANDERVOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VANDERVOORT ROBERT VANDERVOORT: GUIDE DE ROUCK-BRUXELLES | Yes Sir ! | ROLAND PLATTON | VAN DAELE MARC | W. DEBRA

Other related companies as ROBERT VANDERVOORT: GUIDE DE ROUCK-BRUXELLES | Yes Sir ! | ROLAND PLATTON | VAN DAELE MARC | W. DEBRA

ROBERT VANDERVOORT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VANDERVOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02983856201. Het bedrijf ROBERT VANDERVOORT bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEWEG 46; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT VANDERVOORT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VANDERVOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VANDERVOORT, openstaande posities, locatie van ROBERT VANDERVOORT op de kaart.

ROBERT VANDERVOORT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VANDERVOORT, company assigned to the tax number BE02983856201. The company ROBERT VANDERVOORT is located at the address: TURNHOUTSEWEG 46; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROBERT VANDERVOORT is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VANDERVOORT is not available. You also can look at reviews of ROBERT VANDERVOORT, open positions, location of ROBERT VANDERVOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VANDERVOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VANDERVOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VANDERVOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VANDERVOORT, employees, financial statistics.