ROBERT VANDER STICHELE

Contactgegevens ROBERT VANDER STICHELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VANDER STICHELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VANDER STICHELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANCISCO FERRERLAAN 117; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92269808 (+32-92269808) 92269808 (+32-92269808)

Fax (fax): +32 (81) 137-57-74 +32 (81) 137-57-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VANDER STICHELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VANDER STICHELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VANDER STICHELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VANDER STICHELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VANDER STICHELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VANDER STICHELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VANDER STICHELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VANDER STICHELE
Products information ROBERT VANDER STICHELE

BTW identificatienummer (tax): BE08104858398
Ondernemingsnummer: 1579803466
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VANDER STICHELE
(Get full report from official database of BE for ROBERT VANDER STICHELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VANDER STICHELE
Addition kinds of activities for ROBERT VANDER STICHELE

3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
38420000. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
59630203. Food service, koffie-cart | Food service, coffee-cart

Werken bij ROBERT VANDER STICHELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VANDER STICHELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VANDER STICHELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VANDER STICHELE. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: BEVEKA SALES

  Type: Vervanging brugpensioen

  - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

 • Carrosserie medewerker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Q Jobs Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: STEAM TEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • Customs Officer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

 • Production Engineer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Ausy, a Randstad company

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • Dierenarts m/v (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: FlexVet B.V.

  Type: Flexijob

  Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van ROBERT VANDER STICHELE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VANDER STICHELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VANDER STICHELE. Laat een reactie achter voor ROBERT VANDER STICHELE. ROBERT VANDER STICHELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VANDER STICHELE. Leave a respond for ROBERT VANDER STICHELE. ROBERT VANDER STICHELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VANDER STICHELE op de google maps. Adres en contacten ROBERT VANDER STICHELE
Location of ROBERT VANDER STICHELE on the google maps. Address and contacts of ROBERT VANDER STICHELE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VANDER STICHELE ROBERT VANDER STICHELE: Pierre Coiffure | JANSEN & ZN | BELAEY ALGEMENE BOUWONDERNEMING | FA. VAN DER POORTEN | Tordeurs Lucien SPRL

Other related companies as ROBERT VANDER STICHELE: Pierre Coiffure | JANSEN & ZN | BELAEY ALGEMENE BOUWONDERNEMING | FA. VAN DER POORTEN | Tordeurs Lucien SPRL

ROBERT VANDER STICHELE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VANDER STICHELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08104858398. Het bedrijf ROBERT VANDER STICHELE bevindt zich op het adres: FRANCISCO FERRERLAAN 117; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VANDER STICHELE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VANDER STICHELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VANDER STICHELE, openstaande posities, locatie van ROBERT VANDER STICHELE op de kaart.

ROBERT VANDER STICHELE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VANDER STICHELE, company assigned to the tax number BE08104858398. The company ROBERT VANDER STICHELE is located at the address: FRANCISCO FERRERLAAN 117; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VANDER STICHELE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VANDER STICHELE is not available. You also can look at reviews of ROBERT VANDER STICHELE, open positions, location of ROBERT VANDER STICHELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VANDER STICHELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VANDER STICHELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VANDER STICHELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VANDER STICHELE, employees, financial statistics.