ROBERT VAN WATEGHEM

Contactgegevens ROBERT VAN WATEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN WATEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN WATEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EXPANSION 16; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25222741 (+32-25222741) 25222741 (+32-25222741)

Fax (fax): +32 (11) 391-11-34 +32 (11) 391-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN WATEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN WATEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN WATEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN WATEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN WATEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN WATEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN WATEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN WATEGHEM
Products information ROBERT VAN WATEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE04743591308
Ondernemingsnummer: 2263702392
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN WATEGHEM
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN WATEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN WATEGHEM
Addition kinds of activities for ROBERT VAN WATEGHEM

3674. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services

Werken bij ROBERT VAN WATEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN WATEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN WATEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN WATEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

 • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

 • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

 • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

 • Mystery Shopper (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN WATEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN WATEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN WATEGHEM. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN WATEGHEM. ROBERT VAN WATEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN WATEGHEM. Leave a respond for ROBERT VAN WATEGHEM. ROBERT VAN WATEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN WATEGHEM op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN WATEGHEM
Location of ROBERT VAN WATEGHEM on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN WATEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN WATEGHEM ROBERT VAN WATEGHEM: Original Script S.A. | D & A Animation | Van Eyken F | Aux Deux Amis SPRL | MASSA, BRUNO

Other related companies as ROBERT VAN WATEGHEM: Original Script S.A. | D & A Animation | Van Eyken F | Aux Deux Amis SPRL | MASSA, BRUNO

ROBERT VAN WATEGHEM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN WATEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04743591308. Het bedrijf ROBERT VAN WATEGHEM bevindt zich op het adres: RUE DE L'EXPANSION 16; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN WATEGHEM is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN WATEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN WATEGHEM, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN WATEGHEM op de kaart.

ROBERT VAN WATEGHEM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN WATEGHEM, company assigned to the tax number BE04743591308. The company ROBERT VAN WATEGHEM is located at the address: RUE DE L'EXPANSION 16; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VAN WATEGHEM is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN WATEGHEM is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN WATEGHEM, open positions, location of ROBERT VAN WATEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN WATEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN WATEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN WATEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN WATEGHEM, employees, financial statistics.