ROBERT VAN HOREBEEK

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ROBERT VAN HOREBEEK
Private companiesPersonal Services • ROBERT VAN HOREBEEK

Contactgegevens ROBERT VAN HOREBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN HOREBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN HOREBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERWIJSSTRAAT 25; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50413349 (+32-50413349) 50413349 (+32-50413349)

Fax (fax): +32 (65) 508-46-70 +32 (65) 508-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN HOREBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN HOREBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN HOREBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN HOREBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN HOREBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN HOREBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN HOREBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN HOREBEEK
Products information ROBERT VAN HOREBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE04357696533
Ondernemingsnummer: 3858642578
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN HOREBEEK
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN HOREBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN HOREBEEK
Addition kinds of activities for ROBERT VAN HOREBEEK

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental

Werken bij ROBERT VAN HOREBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN HOREBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN HOREBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN HOREBEEK. Looking for open vacancies in other companies

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

 • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

 • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulpen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

 • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Studentenjob

  GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN HOREBEEK in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN HOREBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN HOREBEEK. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN HOREBEEK. ROBERT VAN HOREBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN HOREBEEK. Leave a respond for ROBERT VAN HOREBEEK. ROBERT VAN HOREBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN HOREBEEK op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN HOREBEEK
Location of ROBERT VAN HOREBEEK on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN HOREBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN HOREBEEK ROBERT VAN HOREBEEK: COIFFURE CHRISTIANE | GIC SA | HONDENKAPSALON BEAUTY | DE RAVOTTER | MARIA TIMMERS

Other related companies as ROBERT VAN HOREBEEK: COIFFURE CHRISTIANE | GIC SA | HONDENKAPSALON BEAUTY | DE RAVOTTER | MARIA TIMMERS

ROBERT VAN HOREBEEK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN HOREBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357696533. Het bedrijf ROBERT VAN HOREBEEK bevindt zich op het adres: ONDERWIJSSTRAAT 25; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN HOREBEEK is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN HOREBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN HOREBEEK, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN HOREBEEK op de kaart.

ROBERT VAN HOREBEEK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN HOREBEEK, company assigned to the tax number BE04357696533. The company ROBERT VAN HOREBEEK is located at the address: ONDERWIJSSTRAAT 25; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of ROBERT VAN HOREBEEK is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN HOREBEEK is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN HOREBEEK, open positions, location of ROBERT VAN HOREBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN HOREBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN HOREBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN HOREBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN HOREBEEK, employees, financial statistics.