ROBERT PEIFFER

Contactgegevens ROBERT PEIFFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT PEIFFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT PEIFFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRI DIETRICH 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27363251 (+32-27363251) 27363251 (+32-27363251)

Fax (fax): +32 (60) 649-43-50 +32 (60) 649-43-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT PEIFFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT PEIFFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT PEIFFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT PEIFFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT PEIFFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT PEIFFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT PEIFFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT PEIFFER
Products information ROBERT PEIFFER

BTW identificatienummer (tax): BE01257904052
Ondernemingsnummer: 2263977050
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: Stomatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT PEIFFER
(Get full report from official database of BE for ROBERT PEIFFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT PEIFFER
Addition kinds of activities for ROBERT PEIFFER

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
17520000. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair

Werken bij ROBERT PEIFFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT PEIFFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT PEIFFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT PEIFFER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Web developer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

 • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: STAR CAR

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected] Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van ROBERT PEIFFER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT PEIFFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT PEIFFER. Laat een reactie achter voor ROBERT PEIFFER. ROBERT PEIFFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT PEIFFER. Leave a respond for ROBERT PEIFFER. ROBERT PEIFFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT PEIFFER op de google maps. Adres en contacten ROBERT PEIFFER
Location of ROBERT PEIFFER on the google maps. Address and contacts of ROBERT PEIFFER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT PEIFFER ROBERT PEIFFER: Maes BVBA | Timmermans H BVBA | Lina (Chez) | WESTKANTERHOEVE | Dekeyzer H

Other related companies as ROBERT PEIFFER: Maes BVBA | Timmermans H BVBA | Lina (Chez) | WESTKANTERHOEVE | Dekeyzer H

ROBERT PEIFFER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT PEIFFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01257904052. Het bedrijf ROBERT PEIFFER bevindt zich op het adres: AVENUE HENRI DIETRICH 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Stomatologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT PEIFFER is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT PEIFFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT PEIFFER, openstaande posities, locatie van ROBERT PEIFFER op de kaart.

ROBERT PEIFFER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT PEIFFER, company assigned to the tax number BE01257904052. The company ROBERT PEIFFER is located at the address: AVENUE HENRI DIETRICH 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Stomatologues..
The main activity of ROBERT PEIFFER is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT PEIFFER is not available. You also can look at reviews of ROBERT PEIFFER, open positions, location of ROBERT PEIFFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT PEIFFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT PEIFFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT PEIFFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT PEIFFER, employees, financial statistics.