ROBERT MAGITS/R. MAGITS

Contactgegevens ROBERT MAGITS/R. MAGITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT MAGITS/R. MAGITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT MAGITS/R. MAGITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUIS BERTRAND 102BD18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22426743 (+32-22426743) 22426743 (+32-22426743)

Fax (fax): +32 (63) 442-69-77 +32 (63) 442-69-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT MAGITS/R. MAGITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT MAGITS/R. MAGITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT MAGITS/R. MAGITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT MAGITS/R. MAGITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT MAGITS/R. MAGITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT MAGITS/R. MAGITS
Products information ROBERT MAGITS/R. MAGITS

BTW identificatienummer (tax): BE05518676757
Ondernemingsnummer: 8687957763
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT MAGITS/R. MAGITS
(Get full report from official database of BE for ROBERT MAGITS/R. MAGITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT MAGITS/R. MAGITS
Addition kinds of activities for ROBERT MAGITS/R. MAGITS

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij ROBERT MAGITS/R. MAGITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT MAGITS/R. MAGITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

 • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

 • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

 • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

 • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van ROBERT MAGITS/R. MAGITS in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT MAGITS/R. MAGITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Laat een reactie achter voor ROBERT MAGITS/R. MAGITS. ROBERT MAGITS/R. MAGITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT MAGITS/R. MAGITS. Leave a respond for ROBERT MAGITS/R. MAGITS. ROBERT MAGITS/R. MAGITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT MAGITS/R. MAGITS op de google maps. Adres en contacten ROBERT MAGITS/R. MAGITS
Location of ROBERT MAGITS/R. MAGITS on the google maps. Address and contacts of ROBERT MAGITS/R. MAGITS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT MAGITS/R. MAGITS ROBERT MAGITS/R. MAGITS: HUIS VAN DER HEYDEN | Lekkerbek (De) | JEAN WICHELER | VLAN | Lejeune Luc

Other related companies as ROBERT MAGITS/R. MAGITS: HUIS VAN DER HEYDEN | Lekkerbek (De) | JEAN WICHELER | VLAN | Lejeune Luc

ROBERT MAGITS/R. MAGITS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT MAGITS/R. MAGITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05518676757. Het bedrijf ROBERT MAGITS/R. MAGITS bevindt zich op het adres: AVENUE LOUIS BERTRAND 102BD18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van ROBERT MAGITS/R. MAGITS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT MAGITS/R. MAGITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT MAGITS/R. MAGITS, openstaande posities, locatie van ROBERT MAGITS/R. MAGITS op de kaart.

ROBERT MAGITS/R. MAGITS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT MAGITS/R. MAGITS, company assigned to the tax number BE05518676757. The company ROBERT MAGITS/R. MAGITS is located at the address: AVENUE LOUIS BERTRAND 102BD18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of ROBERT MAGITS/R. MAGITS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT MAGITS/R. MAGITS is not available. You also can look at reviews of ROBERT MAGITS/R. MAGITS, open positions, location of ROBERT MAGITS/R. MAGITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT MAGITS/R. MAGITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT MAGITS/R. MAGITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT MAGITS/R. MAGITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT MAGITS/R. MAGITS, employees, financial statistics.