ROBERT DRUBBEL

Contactgegevens ROBERT DRUBBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DRUBBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DRUBBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANCISCO FERRERLAAN 89; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92262275 (+32-92262275) 92262275 (+32-92262275)

Fax (fax): +32 (55) 880-53-20 +32 (55) 880-53-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DRUBBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DRUBBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DRUBBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DRUBBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DRUBBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DRUBBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DRUBBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DRUBBEL
Products information ROBERT DRUBBEL

BTW identificatienummer (tax): BE03888305664
Ondernemingsnummer: 4895477294
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DRUBBEL
(Get full report from official database of BE for ROBERT DRUBBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DRUBBEL
Addition kinds of activities for ROBERT DRUBBEL

28160303. Lamp zwart | Lamp black
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial

Werken bij ROBERT DRUBBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DRUBBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DRUBBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DRUBBEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

 • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Assist at home

  Type: Dienstenchequebaan

  schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

 • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

  Type: Vaste Job

  Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

 • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

  Type: Vaste Job

  Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

 • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

 • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • KELNER (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DRUBBEL in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DRUBBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DRUBBEL. Laat een reactie achter voor ROBERT DRUBBEL. ROBERT DRUBBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DRUBBEL. Leave a respond for ROBERT DRUBBEL. ROBERT DRUBBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DRUBBEL op de google maps. Adres en contacten ROBERT DRUBBEL
Location of ROBERT DRUBBEL on the google maps. Address and contacts of ROBERT DRUBBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DRUBBEL ROBERT DRUBBEL: JBC MODE | RUITERS ALBERT | HUIS ANTARES | Stalmans BVBA | CHRISTIAN LANNI

Other related companies as ROBERT DRUBBEL: JBC MODE | RUITERS ALBERT | HUIS ANTARES | Stalmans BVBA | CHRISTIAN LANNI

ROBERT DRUBBEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DRUBBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03888305664. Het bedrijf ROBERT DRUBBEL bevindt zich op het adres: FRANCISCO FERRERLAAN 89; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DRUBBEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DRUBBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DRUBBEL, openstaande posities, locatie van ROBERT DRUBBEL op de kaart.

ROBERT DRUBBEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DRUBBEL, company assigned to the tax number BE03888305664. The company ROBERT DRUBBEL is located at the address: FRANCISCO FERRERLAAN 89; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DRUBBEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DRUBBEL is not available. You also can look at reviews of ROBERT DRUBBEL, open positions, location of ROBERT DRUBBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DRUBBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DRUBBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DRUBBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DRUBBEL, employees, financial statistics.