ROBERT DEDONDER

Contactgegevens ROBERT DEDONDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DEDONDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DEDONDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ETIENNE GLORIEUX 69; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56348174 (+32-56348174) 56348174 (+32-56348174)

Fax (fax): +32 (14) 435-51-51 +32 (14) 435-51-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DEDONDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DEDONDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DEDONDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DEDONDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DEDONDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DEDONDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DEDONDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DEDONDER
Products information ROBERT DEDONDER

BTW identificatienummer (tax): BE02465576171
Ondernemingsnummer: 3793548583
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DEDONDER
(Get full report from official database of BE for ROBERT DEDONDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DEDONDER
Addition kinds of activities for ROBERT DEDONDER

22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij ROBERT DEDONDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DEDONDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DEDONDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DEDONDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

 • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • Electricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

 • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

 • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DEDONDER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DEDONDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DEDONDER. Laat een reactie achter voor ROBERT DEDONDER. ROBERT DEDONDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DEDONDER. Leave a respond for ROBERT DEDONDER. ROBERT DEDONDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DEDONDER op de google maps. Adres en contacten ROBERT DEDONDER
Location of ROBERT DEDONDER on the google maps. Address and contacts of ROBERT DEDONDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DEDONDER ROBERT DEDONDER: ALL TRONICS BVBA | METROPOLITAN BUILDINGS | Place (Librairie de la) | DE NIEUWE ZURENBORGER | ETS COLSON

Other related companies as ROBERT DEDONDER: ALL TRONICS BVBA | METROPOLITAN BUILDINGS | Place (Librairie de la) | DE NIEUWE ZURENBORGER | ETS COLSON

ROBERT DEDONDER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DEDONDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02465576171. Het bedrijf ROBERT DEDONDER bevindt zich op het adres: RUE ETIENNE GLORIEUX 69; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DEDONDER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DEDONDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DEDONDER, openstaande posities, locatie van ROBERT DEDONDER op de kaart.

ROBERT DEDONDER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DEDONDER, company assigned to the tax number BE02465576171. The company ROBERT DEDONDER is located at the address: RUE ETIENNE GLORIEUX 69; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DEDONDER is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DEDONDER is not available. You also can look at reviews of ROBERT DEDONDER, open positions, location of ROBERT DEDONDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DEDONDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DEDONDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DEDONDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DEDONDER, employees, financial statistics.