ROBERT DE GORTER

Contactgegevens ROBERT DE GORTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DE GORTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DE GORTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAKAARDSTRAAT 1; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26872758 (+32-26872758) 26872758 (+32-26872758)

Fax (fax): +32 (81) 261-12-16 +32 (81) 261-12-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DE GORTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DE GORTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DE GORTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DE GORTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DE GORTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DE GORTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DE GORTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DE GORTER
Products information ROBERT DE GORTER

BTW identificatienummer (tax): BE09385589599
Ondernemingsnummer: 4722717285
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DE GORTER
(Get full report from official database of BE for ROBERT DE GORTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DE GORTER
Addition kinds of activities for ROBERT DE GORTER

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes

Werken bij ROBERT DE GORTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DE GORTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DE GORTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DE GORTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (BESELARE)

  Regio: BESELARE

  Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

 • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PEGODE

  Type: Studentenjob

  ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

 • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Studentenjob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

 • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-office

  Type: Vaste Job

  Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

 • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

 • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DE GORTER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DE GORTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DE GORTER. Laat een reactie achter voor ROBERT DE GORTER. ROBERT DE GORTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DE GORTER. Leave a respond for ROBERT DE GORTER. ROBERT DE GORTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DE GORTER op de google maps. Adres en contacten ROBERT DE GORTER
Location of ROBERT DE GORTER on the google maps. Address and contacts of ROBERT DE GORTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DE GORTER ROBERT DE GORTER: De Bus S | RASKIN T | C. JANSSENS | Intrapar Belgium | Blanquaert Spinnerij NV

Other related companies as ROBERT DE GORTER: De Bus S | RASKIN T | C. JANSSENS | Intrapar Belgium | Blanquaert Spinnerij NV

ROBERT DE GORTER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DE GORTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09385589599. Het bedrijf ROBERT DE GORTER bevindt zich op het adres: STAKAARDSTRAAT 1; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DE GORTER is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DE GORTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DE GORTER, openstaande posities, locatie van ROBERT DE GORTER op de kaart.

ROBERT DE GORTER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DE GORTER, company assigned to the tax number BE09385589599. The company ROBERT DE GORTER is located at the address: STAKAARDSTRAAT 1; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DE GORTER is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DE GORTER is not available. You also can look at reviews of ROBERT DE GORTER, open positions, location of ROBERT DE GORTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DE GORTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DE GORTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DE GORTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DE GORTER, employees, financial statistics.