ROBERT COULON

Contactgegevens ROBERT COULON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT COULON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT COULON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA ROSELLE 10; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68280071 (+32-68280071) 68280071 (+32-68280071)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT COULON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT COULON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT COULON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT COULON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT COULON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT COULON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT COULON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT COULON
Products information ROBERT COULON

BTW identificatienummer (tax): BE04716949462
Ondernemingsnummer: 7799438476
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT COULON
(Get full report from official database of BE for ROBERT COULON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT COULON
Addition kinds of activities for ROBERT COULON

513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
33120801. Ferroalloys, geproduceerd in hoogovens | Ferroalloys, produced in blast furnaces
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij ROBERT COULON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT COULON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT COULON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT COULON. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

 • Master Data Administrator (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

 • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

 • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

 • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

 • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

 • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van ROBERT COULON in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT COULON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT COULON. Laat een reactie achter voor ROBERT COULON. ROBERT COULON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT COULON. Leave a respond for ROBERT COULON. ROBERT COULON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT COULON op de google maps. Adres en contacten ROBERT COULON
Location of ROBERT COULON on the google maps. Address and contacts of ROBERT COULON

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT COULON ROBERT COULON: A.C. DE GOSSELIES | ALE | SPRL WAUTERS | DANNY GEUDENS | IMCA-IMPORT

Other related companies as ROBERT COULON: A.C. DE GOSSELIES | ALE | SPRL WAUTERS | DANNY GEUDENS | IMCA-IMPORT

ROBERT COULON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT COULON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04716949462. Het bedrijf ROBERT COULON bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA ROSELLE 10; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT COULON is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT COULON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT COULON, openstaande posities, locatie van ROBERT COULON op de kaart.

ROBERT COULON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT COULON, company assigned to the tax number BE04716949462. The company ROBERT COULON is located at the address: AVENUE DE LA ROSELLE 10; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROBERT COULON is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT COULON is not available. You also can look at reviews of ROBERT COULON, open positions, location of ROBERT COULON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT COULON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT COULON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT COULON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT COULON, employees, financial statistics.