ROBERT BEAUJEAN

Contactgegevens ROBERT BEAUJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT BEAUJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT BEAUJEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE F?LICIEN ROPS 39B1; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81227008 (+32-81227008) 81227008 (+32-81227008)

Fax (fax): +32 (57) 744-70-48 +32 (57) 744-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT BEAUJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT BEAUJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT BEAUJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT BEAUJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT BEAUJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT BEAUJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT BEAUJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT BEAUJEAN
Products information ROBERT BEAUJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE02275512695
Ondernemingsnummer: 7378387451
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT BEAUJEAN
(Get full report from official database of BE for ROBERT BEAUJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT BEAUJEAN
Addition kinds of activities for ROBERT BEAUJEAN

751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
28191005. Zwaar water | Heavy water
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
38120117. Heads-up display systemen (huid), luchtvaart | Heads-up display systems (hud), aeronautical
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing

Werken bij ROBERT BEAUJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT BEAUJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT BEAUJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT BEAUJEAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

 • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

 • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • Magazijnier (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

 • ZAALMEDEWERKER (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

  Type: Vaste Job

  Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ROBERT BEAUJEAN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT BEAUJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT BEAUJEAN. Laat een reactie achter voor ROBERT BEAUJEAN. ROBERT BEAUJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT BEAUJEAN. Leave a respond for ROBERT BEAUJEAN. ROBERT BEAUJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT BEAUJEAN op de google maps. Adres en contacten ROBERT BEAUJEAN
Location of ROBERT BEAUJEAN on the google maps. Address and contacts of ROBERT BEAUJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT BEAUJEAN ROBERT BEAUJEAN: OKAZI KRINGWINKEL OKAZI KRINGLOOPWINKEL | Dierckxsens Frederic | EDDY DE CLERCQ | ALAIN DEWEZ | A. HABRAN

Other related companies as ROBERT BEAUJEAN: OKAZI KRINGWINKEL OKAZI KRINGLOOPWINKEL | Dierckxsens Frederic | EDDY DE CLERCQ | ALAIN DEWEZ | A. HABRAN

ROBERT BEAUJEAN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT BEAUJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02275512695. Het bedrijf ROBERT BEAUJEAN bevindt zich op het adres: AVENUE F?LICIEN ROPS 39B1; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT BEAUJEAN is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT BEAUJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT BEAUJEAN, openstaande posities, locatie van ROBERT BEAUJEAN op de kaart.

ROBERT BEAUJEAN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT BEAUJEAN, company assigned to the tax number BE02275512695. The company ROBERT BEAUJEAN is located at the address: AVENUE F?LICIEN ROPS 39B1; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT BEAUJEAN is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT BEAUJEAN is not available. You also can look at reviews of ROBERT BEAUJEAN, open positions, location of ROBERT BEAUJEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT BEAUJEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT BEAUJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT BEAUJEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT BEAUJEAN, employees, financial statistics.