RITA TYTGAT

Contactgegevens RITA TYTGAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA TYTGAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA TYTGAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSSTRAAT 1; 9681; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55219595 (+32-55219595) 55219595 (+32-55219595)

Fax (fax): +32 (61) 762-23-41 +32 (61) 762-23-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA TYTGAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA TYTGAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA TYTGAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA TYTGAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA TYTGAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA TYTGAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA TYTGAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA TYTGAT
Products information RITA TYTGAT

BTW identificatienummer (tax): BE02030242919
Ondernemingsnummer: 5176452636
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA TYTGAT
(Get full report from official database of BE for RITA TYTGAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA TYTGAT
Addition kinds of activities for RITA TYTGAT

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
50210302. bedspiralen | Bedsprings

Werken bij RITA TYTGAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA TYTGAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA TYTGAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA TYTGAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Automation engineer (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: FM SECURE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

 • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

 • Accountant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Titeca Accountancy NV

  Type: Vaste Job

  Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • Preventieadviseur (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

 • Productieleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Euro Engineering

  Type: Vaste Job

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van RITA TYTGAT in sociale netwerken
Look for responds of RITA TYTGAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA TYTGAT. Laat een reactie achter voor RITA TYTGAT. RITA TYTGAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA TYTGAT. Leave a respond for RITA TYTGAT. RITA TYTGAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA TYTGAT op de google maps. Adres en contacten RITA TYTGAT
Location of RITA TYTGAT on the google maps. Address and contacts of RITA TYTGAT

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA TYTGAT RITA TYTGAT: MAURICE MARTENS SPORT | SPORTIVA KRUIBEKE | Hupko Gebr BVBA | Wouters K | TENNIS CLUB LONGCHAMPS

Other related companies as RITA TYTGAT: MAURICE MARTENS SPORT | SPORTIVA KRUIBEKE | Hupko Gebr BVBA | Wouters K | TENNIS CLUB LONGCHAMPS

RITA TYTGAT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA TYTGAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030242919. Het bedrijf RITA TYTGAT bevindt zich op het adres: ELSSTRAAT 1; 9681; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA TYTGAT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA TYTGAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA TYTGAT, openstaande posities, locatie van RITA TYTGAT op de kaart.

RITA TYTGAT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA TYTGAT, company assigned to the tax number BE02030242919. The company RITA TYTGAT is located at the address: ELSSTRAAT 1; 9681; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA TYTGAT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA TYTGAT is not available. You also can look at reviews of RITA TYTGAT, open positions, location of RITA TYTGAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA TYTGAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA TYTGAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA TYTGAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA TYTGAT, employees, financial statistics.