RITA D'HALLEWEYN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • RITA D'HALLEWEYN
Private companiesFood Stores • RITA D'HALLEWEYN

Contactgegevens RITA D'HALLEWEYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA D'HALLEWEYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA D'HALLEWEYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DISTELSTRAAT 52; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92221176 (+32-92221176) 92221176 (+32-92221176)

Fax (fax): +32 (13) 458-36-23 +32 (13) 458-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA D'HALLEWEYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA D'HALLEWEYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA D'HALLEWEYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA D'HALLEWEYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA D'HALLEWEYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA D'HALLEWEYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA D'HALLEWEYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA D'HALLEWEYN
Products information RITA D'HALLEWEYN

BTW identificatienummer (tax): BE09280670166
Ondernemingsnummer: 9172729492
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA D'HALLEWEYN
(Get full report from official database of BE for RITA D'HALLEWEYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA D'HALLEWEYN
Addition kinds of activities for RITA D'HALLEWEYN

354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij RITA D'HALLEWEYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA D'HALLEWEYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA D'HALLEWEYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA D'HALLEWEYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker kranen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

 • Heftruckbestuurder (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

 • student inpakker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

 • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

 • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: KAREN LIPKENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

 • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

 • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van RITA D'HALLEWEYN in sociale netwerken
Look for responds of RITA D'HALLEWEYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA D'HALLEWEYN. Laat een reactie achter voor RITA D'HALLEWEYN. RITA D'HALLEWEYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA D'HALLEWEYN. Leave a respond for RITA D'HALLEWEYN. RITA D'HALLEWEYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA D'HALLEWEYN op de google maps. Adres en contacten RITA D'HALLEWEYN
Location of RITA D'HALLEWEYN on the google maps. Address and contacts of RITA D'HALLEWEYN

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA D'HALLEWEYN RITA D'HALLEWEYN: TRAVHYDRO SA | Djotec | De Jaegher E | Da.Ro. | DE TURCK

Other related companies as RITA D'HALLEWEYN: TRAVHYDRO SA | Djotec | De Jaegher E | Da.Ro. | DE TURCK

RITA D'HALLEWEYN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA D'HALLEWEYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09280670166. Het bedrijf RITA D'HALLEWEYN bevindt zich op het adres: DISTELSTRAAT 52; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA D'HALLEWEYN is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA D'HALLEWEYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA D'HALLEWEYN, openstaande posities, locatie van RITA D'HALLEWEYN op de kaart.

RITA D'HALLEWEYN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA D'HALLEWEYN, company assigned to the tax number BE09280670166. The company RITA D'HALLEWEYN is located at the address: DISTELSTRAAT 52; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA D'HALLEWEYN is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA D'HALLEWEYN is not available. You also can look at reviews of RITA D'HALLEWEYN, open positions, location of RITA D'HALLEWEYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA D'HALLEWEYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA D'HALLEWEYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA D'HALLEWEYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA D'HALLEWEYN, employees, financial statistics.