RITA BEDERT

Contactgegevens RITA BEDERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA BEDERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA BEDERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 59BA-B; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53781899 (+32-53781899) 53781899 (+32-53781899)

Fax (fax): +32 (3) 707-92-70 +32 (3) 707-92-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA BEDERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA BEDERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA BEDERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA BEDERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA BEDERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA BEDERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA BEDERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA BEDERT
Products information RITA BEDERT

BTW identificatienummer (tax): BE05791412353
Ondernemingsnummer: 1007690429
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA BEDERT
(Get full report from official database of BE for RITA BEDERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA BEDERT
Addition kinds of activities for RITA BEDERT

344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
51490903. Theezakjes | Tea bagging
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used

Werken bij RITA BEDERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA BEDERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA BEDERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA BEDERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chocolatier (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

 • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

 • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

 • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DE MUTSAERD

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

 • Laborant Productie (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

 • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FACT SECURITY

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

 • Florist-Floriste (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: GARDESIGN

  Type: Flexijob

  Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van RITA BEDERT in sociale netwerken
Look for responds of RITA BEDERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA BEDERT. Laat een reactie achter voor RITA BEDERT. RITA BEDERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA BEDERT. Leave a respond for RITA BEDERT. RITA BEDERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA BEDERT op de google maps. Adres en contacten RITA BEDERT
Location of RITA BEDERT on the google maps. Address and contacts of RITA BEDERT

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA BEDERT RITA BEDERT: Bievelez A | COIFFURE RITA | HOP PAARDJE HOP | CODRON J & PARTNERS NV NV | BEP EUROPE

Other related companies as RITA BEDERT: Bievelez A | COIFFURE RITA | HOP PAARDJE HOP | CODRON J & PARTNERS NV NV | BEP EUROPE

RITA BEDERT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA BEDERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05791412353. Het bedrijf RITA BEDERT bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 59BA-B; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van RITA BEDERT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA BEDERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA BEDERT, openstaande posities, locatie van RITA BEDERT op de kaart.

RITA BEDERT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA BEDERT, company assigned to the tax number BE05791412353. The company RITA BEDERT is located at the address: LEOPOLDLAAN 59BA-B; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of RITA BEDERT is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA BEDERT is not available. You also can look at reviews of RITA BEDERT, open positions, location of RITA BEDERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA BEDERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA BEDERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA BEDERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA BEDERT, employees, financial statistics.