RICHARD MAUROY

Contactgegevens RICHARD MAUROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD MAUROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD MAUROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 24; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67560667 (+32-67560667) 67560667 (+32-67560667)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD MAUROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD MAUROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD MAUROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD MAUROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD MAUROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD MAUROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD MAUROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD MAUROY
Products information RICHARD MAUROY

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD MAUROY
(Get full report from official database of BE for RICHARD MAUROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD MAUROY
Addition kinds of activities for RICHARD MAUROY

344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij RICHARD MAUROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD MAUROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD MAUROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD MAUROY. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel elektricien (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

 • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

 • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Jobstudent Action Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PZ DUFFEL

  Type: Vaste Job

  voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

 • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van RICHARD MAUROY in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD MAUROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD MAUROY. Laat een reactie achter voor RICHARD MAUROY. RICHARD MAUROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD MAUROY. Leave a respond for RICHARD MAUROY. RICHARD MAUROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD MAUROY op de google maps. Adres en contacten RICHARD MAUROY
Location of RICHARD MAUROY on the google maps. Address and contacts of RICHARD MAUROY

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD MAUROY RICHARD MAUROY: WAGEMANS | JAN VAN DIEST | Groessens Marc | LAUREYS G. | NEW ROELS DISPLAY

Other related companies as RICHARD MAUROY: WAGEMANS | JAN VAN DIEST | Groessens Marc | LAUREYS G. | NEW ROELS DISPLAY

RICHARD MAUROY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD MAUROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf RICHARD MAUROY bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 24; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van RICHARD MAUROY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD MAUROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD MAUROY, openstaande posities, locatie van RICHARD MAUROY op de kaart.

RICHARD MAUROY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD MAUROY, company assigned to the tax number BE09063140869. The company RICHARD MAUROY is located at the address: RUE DE MONS 24; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of RICHARD MAUROY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD MAUROY is not available. You also can look at reviews of RICHARD MAUROY, open positions, location of RICHARD MAUROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD MAUROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD MAUROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD MAUROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD MAUROY, employees, financial statistics.