RIA JANS

Contactgegevens RIA JANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIA JANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIA JANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 8BA; 3941; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11732127 (+32-11732127) 11732127 (+32-11732127)

Fax (fax): +32 (10) 960-96-99 +32 (10) 960-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIA JANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIA JANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIA JANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIA JANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIA JANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIA JANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIA JANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIA JANS
Products information RIA JANS

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIA JANS
(Get full report from official database of BE for RIA JANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIA JANS
Addition kinds of activities for RIA JANS

23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
35729902. Magnetische opslagapparaten, computer | Magnetic storage devices, computer
61590200. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
73349900. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij RIA JANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIA JANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIA JANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIA JANS. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

 • Expediteur Export (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

 • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

 • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

 • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

 • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

 • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

 • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

  Regio: OREYE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van RIA JANS in sociale netwerken
Look for responds of RIA JANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIA JANS. Laat een reactie achter voor RIA JANS. RIA JANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIA JANS. Leave a respond for RIA JANS. RIA JANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIA JANS op de google maps. Adres en contacten RIA JANS
Location of RIA JANS on the google maps. Address and contacts of RIA JANS

Andere gerelateerde bedrijven als come RIA JANS RIA JANS: Wunian vzw (dienst begeleid wonen) VZW | LA R?-CR?E | VAN AERDE | GEORGES GADEYNE | DERHAEG

Other related companies as RIA JANS: Wunian vzw (dienst begeleid wonen) VZW | LA R?-CR?E | VAN AERDE | GEORGES GADEYNE | DERHAEG

RIA JANS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIA JANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf RIA JANS bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 8BA; 3941; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RIA JANS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIA JANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIA JANS, openstaande posities, locatie van RIA JANS op de kaart.

RIA JANS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIA JANS, company assigned to the tax number BE07370971679. The company RIA JANS is located at the address: MARKTPLEIN 8BA; 3941; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RIA JANS is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RIA JANS is not available. You also can look at reviews of RIA JANS, open positions, location of RIA JANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIA JANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIA JANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIA JANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIA JANS, employees, financial statistics.