FRANاOISE & CHRISTOPHE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FRANاOISE & CHRISTOPHE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FRANاOISE & CHRISTOPHE

Contactgegevens FRANاOISE & CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANاOISE & CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANاOISE & CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COUPE 45; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65316431 (+32-65316431) 65316431 (+32-65316431)

Fax (fax): +32 (51) 241-51-10 +32 (51) 241-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANاOISE & CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANاOISE & CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANاOISE & CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANاOISE & CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANاOISE & CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANاOISE & CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANاOISE & CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANاOISE & CHRISTOPHE
Products information FRANاOISE & CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FRANاOISE & CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANاOISE & CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for FRANاOISE & CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANاOISE & CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for FRANاOISE & CHRISTOPHE

31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij FRANاOISE & CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANاOISE & CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANاOISE & CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANاOISE & CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van FRANاOISE & CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of FRANاOISE & CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANاOISE & CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor FRANاOISE & CHRISTOPHE. FRANاOISE & CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANاOISE & CHRISTOPHE. Leave a respond for FRANاOISE & CHRISTOPHE. FRANاOISE & CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANاOISE & CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten FRANاOISE & CHRISTOPHE
Location of FRANاOISE & CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of FRANاOISE & CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANاOISE & CHRISTOPHE FRANاOISE & CHRISTOPHE: Dejasse O | AUGUST RIMAUX | JACQUES GERARD | M. ROTH | ETIENNE GILLAIN

Other related companies as FRANاOISE & CHRISTOPHE: Dejasse O | AUGUST RIMAUX | JACQUES GERARD | M. ROTH | ETIENNE GILLAIN

FRANاOISE & CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANاOISE & CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf FRANاOISE & CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: RUE DE LA COUPE 45; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in FRANاOISE & CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANاOISE & CHRISTOPHE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANاOISE & CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANاOISE & CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van FRANاOISE & CHRISTOPHE op de kaart.

FRANاOISE & CHRISTOPHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANاOISE & CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE07739562988. The company FRANاOISE & CHRISTOPHE is located at the address: RUE DE LA COUPE 45; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in FRANاOISE & CHRISTOPHE were not found.
The main activity of FRANاOISE & CHRISTOPHE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANاOISE & CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of FRANاOISE & CHRISTOPHE, open positions, location of FRANاOISE & CHRISTOPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANاOISE & CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANاOISE & CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANاOISE & CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANاOISE & CHRISTOPHE, employees, financial statistics.