PHILIPPE VRYENS

Contactgegevens PHILIPPE VRYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VRYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VRYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MORTELSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92825643 (+32-92825643) 92825643 (+32-92825643)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VRYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VRYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VRYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VRYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VRYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VRYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VRYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VRYENS
Products information PHILIPPE VRYENS

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VRYENS
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VRYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VRYENS
Addition kinds of activities for PHILIPPE VRYENS

22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting

Werken bij PHILIPPE VRYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VRYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VRYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VRYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VRYENS in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VRYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VRYENS. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VRYENS. PHILIPPE VRYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VRYENS. Leave a respond for PHILIPPE VRYENS. PHILIPPE VRYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VRYENS op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VRYENS
Location of PHILIPPE VRYENS on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VRYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VRYENS PHILIPPE VRYENS: JEAN-PAUL DAULNE | POPPENSPEL OUD ANTWERPEN | Germonpré A | GARAGE PAULY | LAMMENS IGNACE

Other related companies as PHILIPPE VRYENS: JEAN-PAUL DAULNE | POPPENSPEL OUD ANTWERPEN | Germonpré A | GARAGE PAULY | LAMMENS IGNACE

PHILIPPE VRYENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VRYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf PHILIPPE VRYENS bevindt zich op het adres: MORTELSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VRYENS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VRYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VRYENS, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VRYENS op de kaart.

PHILIPPE VRYENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VRYENS, company assigned to the tax number BE08019439697. The company PHILIPPE VRYENS is located at the address: MORTELSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of PHILIPPE VRYENS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VRYENS is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VRYENS, open positions, location of PHILIPPE VRYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VRYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VRYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VRYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VRYENS, employees, financial statistics.