PHILIPPE BASTIN-COYETTE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • PHILIPPE BASTIN-COYETTE
Private companiesEating and Drinking Places • PHILIPPE BASTIN-COYETTE

Contactgegevens PHILIPPE BASTIN-COYETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE BASTIN-COYETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE BASTIN-COYETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RUPL?MONT 2; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81260106 (+32-81260106) 81260106 (+32-81260106)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE BASTIN-COYETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE BASTIN-COYETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE BASTIN-COYETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE BASTIN-COYETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE BASTIN-COYETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE BASTIN-COYETTE
Products information PHILIPPE BASTIN-COYETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE BASTIN-COYETTE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE BASTIN-COYETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE BASTIN-COYETTE
Addition kinds of activities for PHILIPPE BASTIN-COYETTE

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
39650301. Oogjes, metaal: kleding, stoffen, laarzen of schoenen | Eyelets, metal: clothing, fabrics, boots, or shoes
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij PHILIPPE BASTIN-COYETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE BASTIN-COYETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE BASTIN-COYETTE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE BASTIN-COYETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE BASTIN-COYETTE. PHILIPPE BASTIN-COYETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE BASTIN-COYETTE. Leave a respond for PHILIPPE BASTIN-COYETTE. PHILIPPE BASTIN-COYETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE BASTIN-COYETTE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE BASTIN-COYETTE
Location of PHILIPPE BASTIN-COYETTE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE BASTIN-COYETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE BASTIN-COYETTE PHILIPPE BASTIN-COYETTE: AIDES FAMILIALES C.P.A.S. | LA FEMADA | Huys N | BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL | WECA-NIHOUL

Other related companies as PHILIPPE BASTIN-COYETTE: AIDES FAMILIALES C.P.A.S. | LA FEMADA | Huys N | BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL | WECA-NIHOUL

PHILIPPE BASTIN-COYETTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE BASTIN-COYETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf PHILIPPE BASTIN-COYETTE bevindt zich op het adres: RUE RUPL?MONT 2; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE BASTIN-COYETTE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE BASTIN-COYETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE BASTIN-COYETTE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE BASTIN-COYETTE op de kaart.

PHILIPPE BASTIN-COYETTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE BASTIN-COYETTE, company assigned to the tax number BE01108489990. The company PHILIPPE BASTIN-COYETTE is located at the address: RUE RUPL?MONT 2; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of PHILIPPE BASTIN-COYETTE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE BASTIN-COYETTE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE BASTIN-COYETTE, open positions, location of PHILIPPE BASTIN-COYETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE BASTIN-COYETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE BASTIN-COYETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE BASTIN-COYETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE BASTIN-COYETTE, employees, financial statistics.