FLSWINKELS TEXTILES NV

Contactgegevens FLSWINKELS TEXTILES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSWINKELS TEXTILES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSWINKELS TEXTILES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vostertstr. 1206 3960 Bree - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-93-00 32-89-46-93-00

Fax (fax): 32-89-46-93-29 32-89-46-93-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSWINKELS TEXTILES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSWINKELS TEXTILES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSWINKELS TEXTILES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSWINKELS TEXTILES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSWINKELS TEXTILES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSWINKELS TEXTILES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSWINKELS TEXTILES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSWINKELS TEXTILES NV
Products information FLSWINKELS TEXTILES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07801635742
Ondernemingsnummer: 8079315185
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLSWINKELS TEXTILES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSWINKELS TEXTILES NV
(Get full report from official database of BE for FLSWINKELS TEXTILES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSWINKELS TEXTILES NV
Addition kinds of activities for FLSWINKELS TEXTILES NV

335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
503206. Lime bouwproducten | Lime building products
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
32950106. Pyrophylliet, gemalen of anderszins behandeld | Pyrophyllite, ground or otherwise treated
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij FLSWINKELS TEXTILES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSWINKELS TEXTILES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSWINKELS TEXTILES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSWINKELS TEXTILES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van FLSWINKELS TEXTILES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSWINKELS TEXTILES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSWINKELS TEXTILES NV. Laat een reactie achter voor FLSWINKELS TEXTILES NV. FLSWINKELS TEXTILES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSWINKELS TEXTILES NV. Leave a respond for FLSWINKELS TEXTILES NV. FLSWINKELS TEXTILES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSWINKELS TEXTILES NV op de google maps. Adres en contacten FLSWINKELS TEXTILES NV
Location of FLSWINKELS TEXTILES NV on the google maps. Address and contacts of FLSWINKELS TEXTILES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSWINKELS TEXTILES NV FLSWINKELS TEXTILES NV: MONIQUE | SCHALLEY JOS CEILING | DISTATE FERN. & FILS | CRAFT-CORNER | VERSICK

Other related companies as FLSWINKELS TEXTILES NV: MONIQUE | SCHALLEY JOS CEILING | DISTATE FERN. & FILS | CRAFT-CORNER | VERSICK

FLSWINKELS TEXTILES NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSWINKELS TEXTILES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801635742. Het bedrijf FLSWINKELS TEXTILES NV bevindt zich op het adres: Vostertstr. 1206 3960 Bree - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLSWINKELS TEXTILES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSWINKELS TEXTILES NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSWINKELS TEXTILES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSWINKELS TEXTILES NV, openstaande posities, locatie van FLSWINKELS TEXTILES NV op de kaart.

FLSWINKELS TEXTILES NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSWINKELS TEXTILES NV, company assigned to the tax number BE07801635742. The company FLSWINKELS TEXTILES NV is located at the address: Vostertstr. 1206 3960 Bree - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLSWINKELS TEXTILES NV were not found.
The main activity of FLSWINKELS TEXTILES NV is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSWINKELS TEXTILES NV is not available. You also can look at reviews of FLSWINKELS TEXTILES NV, open positions, location of FLSWINKELS TEXTILES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSWINKELS TEXTILES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSWINKELS TEXTILES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSWINKELS TEXTILES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSWINKELS TEXTILES NV, employees, financial statistics.